Aalto Recoded™️ SPRING SUMMER 24: RE/SOUL

Suunnittelija ja Aalto Internationalin luova johtaja Tuomas Merikoski kutsui Kalevalan osaksi Aalto Recoded™️ -malliston näytöstä Fashion in Helsinki -tapahtumaan. Tuomas Merikoski on tehnyt aikaisemmin uraa suunnittelijana Ranskassa mm. Louis Vuittonilla ja Givenchyllä.

Aalto Recoded™️-mallistossa vastuullisuus on kirjaimellisesti koodattu vaatteisiin, jotka on valmistettu ainoastaan käytetyistä materiaaleista. Ikoniset Kalevala-korut olivat mukana rohkeasti uudella tavalla osana Aalto-mallistoa. Kalevala Koru jakaa saman käsityön ideologian yhdistäen innovatiivisen teknologian ja kestävän tuotannon. Kalevala-korujen valmistuksessa käytettävän jalometallin kierrätysaste on korkea, kullalla 100 % ja hopealla yli 99 %.

Fashion in Helsinki -näytöksessä runwayllä sekä showroomilla nähtiin koruistamme mm. Planetaariset laaksot, Cataract, Darinan koru, Gelo, Paio, Gondan naamio, Vetovoimat sekä arkistojen aarteita. Kesäkuun lopussa Kalevala esittäytyy Pariisissa Tuomas Merikosken rinnalla kansainvälisille ostajille.

Sold out

Sold out

Sold out

Mistä Aalto Recoded™️ -mallistossa on kysymys? Fashion in Helsinki -näytöksessä saatiin vastaus siihen.

Maailmanlaajuinen muotiteollisuus valmistaa 80–150 miljardia vaatekappaletta vuodessa, kun taas yhden roska-autollisen verran vaatteita heitetään pois joka sekunti. Tämä jäteongelma on luonnollisesti katastrofaalinen ympäristölle, mutta se tarjoaa myös mahdollisuuden rohkeille uusille ideoille.

Sold out

Sold out

Sold out

Aalto astuu pois vanhoista kaavoista Recoded™️ -mallistolla, joka luo vanhasta uutta, ainutlaatuista designia. Aalto Recoded™️ on sitoutunut luomaan jäljitettävää muotia; se on kokeilu, jossa tarkasti valitut, käytetyt vaatteet päivitetään tämän päivän designiksi ja ne rikastuttavat käyttäjäänsä tarinoillaan.

Aalto Recoded™ esitteli näytöksessä Spring Summer 24 -kokoelman RE/SOUL, joka yhdistää Merikosken mission luoda muotia käytettyjen vaatteiden materiaalin uudelleenkäyttämisellä mullistavaan taiteeseen. RE/SOUL kiteyttää vaatteen ja kehon välisen dialogin; se rikkoo feminiinisyyden ja maskuliinisuuden välistä hienoa rajaa kiehtovien kliseiden leikin kautta teollisiin työvaatteisiin, joissa näkyy vapautunut art deco -aikakausi.

Aalto on suomalaista alkuperää oleva Pariisissa toimiva brändi, joka tuo vastuullisuuden osaksi mallistoaan. Suunnittelija Tuomas Merikoski yhdistää suomalaisen nuoruuden rehellisen olemuksen ranskalaiseen hienostuneisuuteen.

Katseen vangitsevia koruja

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Jätä kommentti

Kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua.