Jos verkkokaupasta ostamasi koru ei ollutkaan sopivan kokoinen, tai tuote ei täysin vastannut odotuksiasi, voit palauttaa ostoksesi meille 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Palautus on maksuton kotimaa tilauksissa. Ulkomailta palautuvien lähetysten osalta palautuskustannuksista vastaa ostaja.

Palautusehdot:

(i)tilaus on peruutettu Kalevala-verkkokaupan tilaus- ja käyttöehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Kalevala Korun asiakaspalveluun info@kalevala.fi 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta tai tuote on laitettu palautukseen Kalevala Korun palautusohjeiden mukaisesti 14 päivän sisällä toimituksesta;

(ii)tuote on samassa kunnossa kuin se oli toimitettaessa ja kaikki toimitetut osat ovat mukana paketissa;

(iii)tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa.

Toimi näin:

1. Täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake:

Jos haluat vaihtaa tuotteen kokoa, merkitse lomakkeelle tuotteen uusi koko ja alkuperäisen tilauksesi numero (1300...) Lähetämme sinulle toisen koon kotimaahan ilman toimituskuluja, mikäli tuotteen toivottua kokoa on saatavilla varastossamme.

Mikäli haluat palauttaa korun, kuulemme mielellämme, miksi haluat palauttaa tuotteen.

 

2. Lähetä palautuspaketti meille:

Palautus postitse

Pakkaa koru sekä palautuslomake tukevasti alkuperäiseen pakkaukseen. Kirjoita paketin päälle alla oleva palautusosoite sekä Postin asiakaspalautusnumero 600181. Tätä osoitetta käyttämällä palautus on ilmainen. Palauta paketti lähimpään Postin toimipisteeseen. Pyydä palautuksesta kuitti.

600181
Kalevala Koru Oy / Verkkokauppa
Hankasuontie 11A
00390 Helsinki

  Palautus R-Kioskille 

  Jos olet noutanut tilauksesi R-Kioskilta (Schenkerin toimitus), voit tehdä myös palautuksen R-Kioskille. Pakkaa koru alkuperäiseen pakettiin, laita mukaan palautuslomake täytettynä ja vie paketti lähimmälle R-Kioskille. Paketin päällä olevasta osoitetarrasta löytyy lähetystunnus (lähetys-ID) jota käyttäen R-Kioskin henkilökunta tekee palautuslähetyksen takaisin Kalevala Korulle. Pyydä palautuksesta kuitti.
   
  Palautus myymälään 

  Voit myös palauttaa tilauksesi Keskuskadun myymäläämme Helsingissä os. Keskuskatu 1B. Pakkaa koru alkuperäiseen pakettiin, laita mukaan tämä lomake täytettynä ja vie paketti myymäläämme. Huomioithan, että myymälämme eivät hoida palautettujen tilausten rahallista hyvitystä. Hyvitys tapahtuu palautuksen vastaanottamisen jälkeen verkkokaupan toimesta. Myymälähenkilökuntamme voi suorittaa koon vaihdon paikan päällä mikäli oikean kokoinen tuote löytyy myymälän varastosta. 

   

  Lähetä koru 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Toimitamme uuden koon tai hyvitämme palauttamiesi tuotteiden arvon kun olemme vastaanottaneet palautuksesi.