Töihin Kalevala Koruun

Suomalaista käsityötä, ajatonta muotoilua, vastuullista valmistusta ja hyvän tekemistä

Kalevala Koru on Suomen arvostetuin korubrändi ja designtalo, jonka yli 86-vuotiaan toiminnan juuret kumpuavat suomalaisesta käsityöstä, korkealaatuisesta muotoilusta, vastuullisuudesta ja hyvän tekemisestä.

Vastuullinen koruvalmistus tarkoittaa meille ympäristöä säästävää, ihmisoikeuksia kunnioittavaa ja yhteisön hyvinvointia edistävää toimintaa. Tavoitteenamme on käyttää vuosittain 1/3 tuloksestamme hyvän tekemiseen ja henkilöstölle.

Työpaikat ja ihmiset

Kalevala Koru on käsityöläisten, muotoilijoiden ja monien muiden ammattilaisten yhteisö, joille Kalevala Koru on enemmän kuin vain työpaikka. Kaikki Kalevala-korut valmistetaan suomalaisena käsityönä tehtaallamme Helsingissä.

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja. Voit jättää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus

Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen. Säilytämme hakemuksia 9 kuukautta ja otamme yhteyttä, jos meillä on tarjolla sopiva työtehtävä. Jätä avoin työhakemuksesi meille tästä.

Harjoittelijat

Tällä hetkellä otamme harjoittelijoita etupäässä korutuotantoon, jossa pääset oppimaan korujen valmistuksesta. Lisäksi harjoittelumahdollisuuksia on satunnaisesti myös markkinoinnissa ja tuotannon kehityksessä. Voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Työsuhde-edut

  • Kalevala Korun tuloksesta 1/3 hyvään ja henkilöstölle

  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto

  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

  • Virikeraha, johon sisältyy liikunta, kulttuuri ja hieronta

  • Tuettu henkilöstöruokailu Edenredin kautta sekä ilmainen kahvi ja tee

  • Työsuhdepolkupyöräetu

  • Henkilökunta-alennus

  • Henkilöstötilaisuudet ja -juhlat

  • Liukuva työaika ja muut työaikajoustot
Petteri, kultaseppä, korulainen jo yli 22 v.

"Käsillä tekeminen voi olla parhaillaan hyvin meditatiivista. Eräänlaista terapiaa mielelle."

Koruasiantuntija-Mari-Wilenius
Muotoilija-Taru-Harmaala-Chaloff

Korulaiset kertovat työstään

Minkälaista on työskennellä yrityksessä, jonka lähes jokainen suomalainen tuntee? Taru Harmaala Chaloff ja Mari Wilenius kertovat.

Tee työtä, jolla on merkitystä

Hyvän tekeminen on Kalevala Korun DNA:ssa. Haluamme ehkäistä syrjintää, vahvistaa tasa-arvoa ja luoda hyvinvointia yhteiskuntaan koulutuksen kautta. Kalevala Korun rahoituksella käynnistettiin keväällä 2020 Kalevala Training Center-hanke, joka avaa kaikista heikoimmassa asemassa oleville nuorille naisille tien ammattiin ja itsenäiseen toimeentuloon Keniassa. Kolme vuoden aikana KTC:stä on valmistunut jo 398 nuorta naista ammattiin.

Kalevala Koru aloitti yhteistyön v. 2022 Rusetti ry:n kanssa ja on rahoittanut Vammaisettytöt.fi-median, joka antaa vammaisille tytöille ja naisille oman äänen ja tekee heidät näkyviksi.

Lisäksi olemme olleet mukana Roosa nauha -keräyksessä Roosa nauha -korulla jo yhdeksän kertaa ja keränneet kahdeksan vuoden aikana Syöpäsäätiölle syövän tutkimukseen yhdessä asiakkaittemme kanssa jo 314 000 €.

Kalevala Korun arvot

Yrityksemme arvot luovat pohjan kaikelle toiminnallemme ja ne toimivat suunnannäyttäjinä. Arvot ovat osa meidän työyhteisömme arkea ja teemme ne yhdessä näkyviksi. Lue lisää vastuullisuudestamme.