Kalevala Koru työpaikkana

Naisten perustama Kalevala Koru on Suomen arvostetuin korubrändi ja muotoilutalo, jonka yli 80-vuotiaan toiminnan juuret kumpuavat designista, laadukkaista materiaaleista ja suomalaisesta käsityöstä.

Tehtaallamme Helsingin Konalassa valmistuvat kaikki Kalevala-brändin korut. Meitä on yli 80 työskentelemässä eri tehtävissä tehtaalla, myynnissä, markkinoinnissa ja hallinnossa. Pitkät työsuhteet ovat meillä ennemmin sääntö kuin poikkeus.

Yrityksemme arvot toisten arvostus, rohkeus, yhdessä onnistuminen ja vastuullisuus ohjaavat työntekoamme.

Vastuullisuus näkyy jokapäiväisessä toiminnassamme ja tarkoittaa mm. kotimaista valmistusta, kierrätysmateriaalien käyttöä, tiukkoja ympäristönormeja sekä korkeatasoista raaka-aine- ja tuoteturvallisuutta. Tunnemme vastuuta myös kultasepäntaitoon liittyvän perinteen säilyttämisestä ja uudistamisesta sekä elinvoimaisen ja nykyaikaisen muotoilija- ja käsityöläisyhteisön vaalimisesta. Omistajajärjestö Kalevalaisten Naisten Liitto ry:n toiminnan kautta tuemme suomalaista kulttuurityötä.

Kalevala Koru on aivan perustamisestaan lähtien tehnyt hyvää. Yritys on työllistänyt sodassa haavoittuneita, tukenut yksinhuoltajaäitejä ja lahjoittanut osan tuotoista hyväntekeväisyyteen. Koemmekin, että yrityksemme syvempi olemassaolon tarkoitus on, tehdä tulosta ja sitä kautta hyvää.

Avoimet työpaikat 

 

Avoin hakemus

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Säilytämme hakemuksia 15 kuukautta ja otamme yhteyttä, jos meillä on tarjolla sopiva työtilaisuus.

Lähetä avoin hakemus tästä.

Avoin harjoittelupaikkahakemus

Tällä hetkellä otamme harjoittelijoita etupäässä korutuotantoon. Harjoittelijana pääset tekemään tuotantoa alusta loppuun vahaosastolta seppien saliin.

Lähetä avoin hakemus tästä.