Töihin Kalevala Korulle

Töihin Kalevala Korulle

Kalevala Koru on Suomen arvostetuin korubrändi ja designtalo, jonka yli 86-vuotiaan toiminnan juuret kumpuavat suomalaisesta käsityöstä, korkealaatuisesta muotoilusta, vastuullisuudesta ja hyvän tekemisestä.

Vastuullinen koruvalmistus tarkoittaa meille ympäristöä säästävää, ihmisoikeuksia kunnioittavaa ja yhteisön hyvinvointia edistävää toimintaa. Tavoitteenamme on käyttää vuosittain 1/3 tuloksestamme hyvän tekemiseen ja henkilöstölle.

Työpaikat ja ihmiset

Kalevala Koru on käsityöläisten, taiteilijoiden ja monien muiden ammattilaisten yhteisö, joille Kalevala Koru on enemmän kuin vain työpaikka. Kaikki Kalevala-korut valmistetaan suomalaisena käsityönä tehtaallamme Helsingissä.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Avoin hakemus

Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen. Säilytämme hakemuksia 9 kuukautta ja otamme yhteyttä, jos meillä on tarjolla sopiva työtehtävä. Voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Harjoittelijat

Tällä hetkellä otamme harjoittelijoita etupäässä korutuotantoon, jossa pääset oppimaan korujen valmistuksesta. Lisäksi harjoittelumahdollisuuksia on satunnaisesti myös markkinoinnissa ja tuotannon kehityksessä. Voit jättää meille avoimen hakemuksen.