Kuvassa Ilonristi-riipus

Rippikoulu, konfirmaatio ja rippijuhlat ovat nuoren elämän isoja hetkiä. Rippijuhlat ovat ainutlaatuinen tilaisuus, joka elää nuoren mielessä pitkään. Nuorta olisikin hienoa muistaa jollain mieleisellä lahjalla. Osuvan, mutta persoonallisen rippilahjan valitseminen tytölle tai pojalle voi kuitenkin olla vaikeaa. Paras lahja miellyttää lahjan saajan silmää, mutta on samalla ajaton ja ikuinen. Tyypillisimpiä rippilahjoja tytölle tai pojalle on kultainen tai hopeinen rippiristi, jonka antaa usein kummi. Vanhemmat, isovanhemmat, sukulaiset ja tuttavat voivat muistaa rippilasta vaikkapa herkällä kaulakorulla tai siroilla korvakoruilla. Rippilahjaksi saatu kotimaisena käsityönä tehty Kalevala-rippiristi tallettaa muistot konfirmaatiopäivästä, nuoruuden riemusta ja uusista ystävistä.

Tälle sivulle olemme keränneet kaikki Kalevala-rippiristit, sekä paljon muita rippilahjaideoita – koruja, jotka antavat rohkeutta kulkea luottavaisin mielin elämän mittaiseen seikkailuun.

Sold out

Yhdistä rippilahjaan haluamasi viesti hopeisella kaiverruslaatalla. Tyypillinen kaiverrus rippilahjassa on lahjansaajan nimi ja päivämäärä. Kun tilaat kaiverruslaatan samalla tilauksella kaulakorun kanssa, kiinnitämme laatan valmiiksi koruun ketjun lukkopäähän. Huomioithan, että kaiverretuilla koruilla on hieman pidempi toimitusaika.

Kevään lahjasetit

Tänä keväänä olemme tehneet rajoitetun erän kaula- ja korvakorusettejä kolmesta suosikki-korusarjastamme ja pakanneet ne sinulle valmiiksi kauniiseen lahjarasiaan. Kaulakoru ja korvakorut samassa lahjapakkauksessa – kätevää! Lahjaseteissä 20 euron ostoetu.

 

"Lahjansaaja oli tosi iloinen riipuksesta. Hän ei ollut nähnyt kyseistä tuotetta aiemmin. Hänellä on ennestään Vanamo-ketju."

Onnenhelmi-riipus, Irene

Sold out

Sold out

Sold out

Oman tiensä kulkijalle

Eletään täysillä ja isolla liekillä, jotta jokainen päivä on elämisen arvoinen. Uskalletaan unelmoidan ja tehdä niitä asioita, joita itse elämältä haluamme. Lahjaksi saatu koru kulkee nuoren kumppanina elämän polveilevilla poluilla ja muistuttaa, kuinka ainutkertainen ja tärkeä hän on.

 

"Ostin lahjaksi ja lahjansaaja oli hyvin tyytyväinen koruun."
 
Hannunvaakuna-amuletti, Kirsi

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Kuvassa Valonristi-riipus

Kesän lapselle

Hopeinen Ilonristi-riipus on yksi suosituimmista ristikoruistamme. Sileäksi kiillotettu etupuoli ja rosoisemmat ristin reunat antavat ristille omintakeisen ilmeen.

Hopeisen Filigraani-ristiriipuksen pitsimäinen filigraanikuvio on saanut innoituksensa kultaisesta sormuksesta, joka on peräisin 1700-luvulta.

Kultaista ja hopeista Valonristiä koristaa pieni säihkyvä jalokivi, joka on istutettu kohtaan, joka on lähimpänä sydäntä.

 

"Ostin ristin lahjaksi rippikoululaiselle. Se oli mielestäni ajaton ja sopivan erilainen ihan perusristiin verrattuna. Toivon että kantaja pitää ristiä ilolla."
 
Ilonristi-riipus, Jutta

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Iloa ja valoa, ystävyyden riemua

Ihastuttavat Valoisa-korut säteilevät iloa ja valoa ympärilleen. Ystävyyden ympyrä, valon kirkas kehä,
sulkee sisäänsä ilot ja surut ja sydänten salat.
 
"Koru osoittautui luonnossa vielä kauniimmaksi kuin kuvien perusteella! Rippilahjan saajan mielestä "sikaihana" ja antajan mielestä myös."
 
Valoisa-miniriipus, Jaana

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Kuvassa Kaukolan risti -riipus

Valmiina nousemaan siivilleen

Valo leikkii iloisesti Ystävänristin kaarevilla hopeapinnoilla. Ristiriipus on kepeä kuin kesäperhonen, valmiina lentämään rohkeasti kohti uusia seikkailuja.

 

"Koru on lahja kummityttärelleni. Hän piti siitä tavattomasti, koska se on kaunis eikä liian "pramea". Tyylikäs lahja mielestäni."
 
Ystävänristi-riipus, Sirkka

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Kuvassa Väinö-riipus

Elämän makuista

Naarmuja, kolhuja, ajan patinaa. Aika ja elämä jättää jälkensä, niin ihmisiin kuin koruihinkin. Kotimaisena käsityönä taiten tehty Kalevala-koru on luotu kestämään. Sen hohto ei himmene, ja se kaunistuu kaikesta kohtaamastaan.

 

"Kummityttö valitsi itse korun. Se oli minunkin mieleen, risti on sopivan kokoinen, se ilmentää rauhallisuutta klassiseen tyyliin. Korurasia toimi itse pakettina ja mukana tullut kortti meni rippikorttina runon kera.
 
SUPERnopea toimitus, tilaus maanantaina ja paketti minulla tiistaina."
 
Illusioni-ristiriipus, Soili

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Amuletti

Amuletti-riipuksissa muinaiskorujen jännittävät symbolit saavat uuden, raikkaan tulkinnan. Onnea, rohkeutta, rakkautta - esivanhempiemme kantamien korujen taika on edelleen tallessa.

 

"Annoin pronssisen Aurinkoleijona-amulettiriipuksen pojalleni 18-vuotislahjaksi, ja hän piti sitä täydellisenä lahjana!"
 
Aurinkoleijona-amuletti, Hanna

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Aikojen alusta

Kalevala Originals -korut tuovat viestin aikojen takaa. Muinaiskorujen symboliikasta ja rikkaasta ornamentiikasta ammentavien korujen ajaton kauneus puhuttelee meitä sukupolvesta toiseen. Viesti menneestä eteenpäin annettavaksi.

 

Review by Heidi P. on 29 Dec 2020review stating Lahja teinityttärelle
"Lahja teinityttärelle. Käärmesormus on kaunis, samalla sekä perinteinen että moderni. Se oli nuoren neitimme ykkösvalinta kaikista Kalevala-sormuksista."
 
Käärmesormus, Heidi

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Haaveissa monien

Korun kauneutta ei himmennä se, että moni muukin on ottanut sen omakseen. Haave, Onnenhelmi, Vanamo - suosikkeja vuodesta toiseen. Osoitus siitä, että muotoilija on onnistunut ikuistamaan koruun jotain olennaista. Jotain, mikä puhuttelee ja koskettaa sydäntä ajasta ja paikasta riippumatta.

 

"Lahjaksi ostettu opintojensa päättäneelle - valmistuneelle, nuorelle naiselle. Koru oli mieleinen lahja; kaunis ja lahjan saajalle sopiva."
 
Onnenhelmi-riipus, Eimi

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Kalevala-lahjakortti

Osta lahja, jota lahjansaaja ei halua vaihtaa. Valitse korulahjakortti, jolla tuet kotimaista käsityötä ja kerrot ikiaikaisia tarinoita.

 

"Helppo hankkia. Tyytyväinen lahjansaaja! Tuotteiden kotiinkuljetus sujui yli odotusten! Kiitos."
 
Kalevala-lahjakortti, Leena