Rippilahjaksi saatu kotimaisena käsityönä tehty Kalevala-koru tallettaa muistot konfirmaatiopäivästä, nuoruuden riemusta ja uusista ystävistä.

Konfirmaatio on suuri merkkipaalu tiellä lapsuudesta aikuisuuteen. Rippiristi on perinteinen ja aina arvostettu rippilahja, jonka antaa usein kummi. Vanhemmat, isovanhemmat, sukulaiset ja tuttavat voivat muistaa rippilasta vaikkapa herkällä kaulakorulla tai siroilla korvakoruilla.

Tältä sivulta löydät parhaat korulahjat rippilapselle – korut, jotka antavat rohkeutta kulkea luottavaisin mielin elämän mittaiseen seikkailuun.

Onnenhelmi

Sold out
Sold out

Valonristi & Rajalinin risti

Sold out
Sold out

Valoisa

"Koru osoittautui luonnossa vielä kauniimmaksi kuin kuvien perusteella! Rippilahjan saajan mielestä "sikaihana" ja antajan mielestä myös." / Valoisa-riipus, Jaana
Sold out
Sold out

Kaaria

Sold out
Sold out

Ystävänristi

Valo leikkii iloisesti riipuksen kaarevilla hopeapinnoilla. Ristiriipus on kepeä kuin kesäperhonen, valmiina lentämään rohkeasti kohti uusia seikkailuja.

Sold out

Ilon hetkiin

Hopeinen Ilonristi-riipus on yksi suosituimmista ristikoruistamme. Sileäksi kiillotettu etupuoli ja rosoisemmat ristin reunat antavat ristille omintakeisen ilmeen.

Sold out

Vanamo

Sold out
Sold out

Paratiisi

Sold out
Sold out

Perinteistä innostuvalle

Hopeisen ristiriipuksen pitsimäinen filigraanikuvio on saanut innoituksensa kultaisesta sormuksesta, joka on peräisin 1700-luvulta.

Sold out

Haave

Sold out
Sold out

Oman mielen mukaan

Osta lahja, jota kukaan ei halua vaihtaa. Valitse korulahjakortti, jolla tuet kotimaista käsityötä ja kerrot ikiaikaisia tarinoita.

Sold out

Tutustu koko
rippiristivalikoimaan