Tervetuloa korutehtaalle!

Kaukana tarunhohtoisessa pohjolassa on paikka, jossa tuuli ja aurinko muovaavat jalometalleja koruiksi.

Tarkemmin Helsingin Konalassa, osoitteessa Hankasuontie 11 A.

Kaikille avoimet Kalevala-tehdaskierrokset

Järjestämme opastettuja tututusmiskierroksia tehtaallemme Helsingin Konalassa. Kierroksella näet, kuinka korumme saavat muotonsa koruvalmistuksen ammattilaisten käsissä – saatat yllättyä, kuinka pitkä ja monivaiheinen on korun tie suunnittelijan ideasta valmiiksi koruksi. Samalla kuulet yli 85-vuotiaan Kalevala Korun historiasta ja nykypäivästä suomalaisen korumuotoilun uranuurtajana, vastuullisena valmistajana ja hyväntekijänä. Muistoksi vierailustasi saat meiltä pienen yllätyslahjan.

Ennen kierrosta kokoontuminen tehtaamme yhteydessä sijaitsevassa Kalevala outlet & experience -myymälässä, josta siirtyminen oppaan johdolla tuotantotiloihin. Tehdaskierros kestää noin 40 minuuttia, mutta suosittelemme varaamaan aikaa vierailuusi ainakin tunnin, jotta ehdit rauhassa tutustua kierroksen jälkeen outlet-myymälän tarjontaan. Kierroksille mahtuu 15 osallistujaa.

Ilmoittautuminen on sitova eikä osallistumismaksua palauteta, mutta esteen sattuessa voit ottaa yhteyttä info@kalevala.fi ja siirtää osallistumisesi jollekin myöhemmin järjestettävälle kierrokselle. Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä tulevista kierroksista. Tilaa Kalevala-uutiskirje.

Seuraavat kaikille avoimet Kalevala-tehdaskierrokset:

  • Tiistaina 21.3. klo 12
  • Tiistaina 25.4. klo 12
  • Tiistaina 9.5. klo 12

Sopimuksesta voimme järjestää myös yksityisiä Kalevala-tehdaskierroksia 10-15 hengen ryhmille arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Kalevala Experience -kierrokset ryhmille

Kalevala Experience -kierroksella emme tyydy vain esittelemään sinulle korujemme valmistusta, vaan pistämme sinut myös hommiin! Testaamme, pysyvätkö vasara ja pihdit käsissäsi – taipuuko sormus pyöreäksi kun sinä olet sitä takomassa, ja riittääkö sorminäppäryytesi pronssilenkkien punomiseen.

Kalevala Experience -kierroksia järjestämme sopimuksesta ryhmille (max. 8 osallistujaa per ryhmä) arkisin klo 9-16 välisenä aikana. Kalevala Experience -kierroksen hinta on 400 € per ryhmä. Tule meille duunikavereidesi, lukupiirisi tai kokkikerhosi kanssa – tai vaikka polttariporukalla. Elämyksellisestä vierailustanne saatte muistoksi pienen Kalevala-korulahjan ja jos hyvin käy, kipinän uuteen harrastukseen! Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse info@kalevala.fi

Näin löydät meille

Tehtaamme sijaitsee osoitteessa Hankasuontie 11 A, Helsingin Konalassa.

Autosi voit pysäköidä suoraan Outlet-myymälän eteen vieraspaikoille. Hankasuontieltä kääntyy pihakannellemme ajoramppi ennen Niemen muuttoliikkeen kiinteistöä – Niemen punaiset liput ovat hyvä maamerkki. Autosi voit jättää myös pihakannen alla olevaan parkkihalliin, josta pääset portaita ylös pihallemme.

Lähimmät bussipysäkit ovat muutaman sadan metrin päässä Vihdintiellä (bussit Elielinaukiolta/Elielinaukiolle) ja Malminkartanontiellä Konalan S-marketin kupeessa (bussi 37: Kamppi – Myyrmäki; bussi 59: Sompasaari – Malminkartano; bussi 30: Eira – Myyrmäki). Malminkartanon juna-asemalta on meille noin 20 minuutin kävelymatka. Aikataulut ja reitit: hsl.fi reittiopas