Kalevala-tehdaskierrokset

Opastetut kierrokset tehtaallamme Helsingissä

Kierroksella näet, kuinka korumme muotoutuvat suunnittelijan ideasta valmiiksi koruksi. Samalla kuulet Kalevala Korun historiasta ja nykypäivästä designtalona, suomalaisen korumuotoilun uranuurtajana, vastuullisena valmistajana ja hyväntekijänä. Muistoksi vierailustasi saat meiltä pienen yllätyslahjan.

Koe kotimainen käsityö

Tehdaskierros alkaa kokoontumisella tehtaamme yhteydessä sijaitsevassa Kalevala Outlet & Experience -myymälässä, josta siirrytään oppaan johdolla tuotantoon. Tehdaskierros kestää noin 45 minuuttia. Varaa aikaa vierailuusi ainakin tunti, jotta ehdit tutustua kierroksen jälkeen myös Outletin tarjontaan. Osallistumismaksu 15 €/hlö.

Kierroksille otetaan 15 osallistujaa/kierros. Ilmoittautuminen on sitova eikä osallistumismaksua palauteta. Esteen sattuessa, ota yhteyttä info@kalevala.fi ja voit siirtää osallistumisesi jollekin myöhemmin järjestettävälle kierrokselle.

Tulevien avoimien tehdaskierrosten ajankohdat ja ilmoittautumispainikkeen löydät alempaa tältä sivulta.

Järjestämme myös yksityisiä Kalevala-tehdaskierroksia 10–15 hengen ryhmille arkisin klo 9–16. Yksityiskierroksen hinta on 300 €/ryhmä. Yksityiskierrosten tiedustelut info@kalevala.fi.

Kalevala Experience -tehdaskierrokset ryhmille

Kalevala Experience -kierroksella pääset myös testaamaan pysyvätkö vasara ja pihdit käsissäsi – taipuuko sormus pyöreäksi ja riittääkö sorminäppäryytesi pronssilenkkien punomiseen.

Kalevala Experience -tehdaskierros sopii hyvin esimerkiksi tiimipäivän aktiviteetiksi tai tykypäivän ohjelmaideaksi.

Järjestämme Kalevala Experience -kierroksia ryhmille erillisen sopimuksen mukaan arkisin klo 9-16. Ryhmien osallistujamäärä on max. 8 henkilöä/ryhmä ja kierroksen hinta on 400 €/ryhmä.

Elämyksellisestä vierailustanne saatte muistoksi pienen Kalevala-korulahjan. Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse info@kalevala.fi

Seuraavat avoimet tehdaskierrokset

Olemme kalenteroimassa kevätkauden 2024 avoimien tehdaskierrosten ajankohtia. Kierroksista ilmoitetaan myöhemmin. Tilaa uutiskirje ja saat tiedon ajankohtaisista kierroksista, kun ne ovat varattavissa.

Näin löydät meille

Hankasuontie 11 A, Konala, 00390 Helsinki

Autolla

Voit pysäköidä autosi suoraan Outlet-myymälän eteen vieraspaikoille. Hankasuontieltä kääntyy pihakannellemme ajoramppi.

Aja Hankasuontietä pitkin Varustelekan ohi ja käänny vasta seuraavasta ajorampista ylös oikealle Kalevala-kyltin kohdalta. Kääntyessäsi näet tehtaamme kyljessä Kalevala-valokyltin. Voit jättää autosi myös pihakannen alla olevaan parkkihalliin, josta pääset kierreportaita ylös pihallemme.

Liikuntaesteisille on ramppi, jota pitkin pääset Outletin edessä olevalta parkkipaikalta Outlet-myymäläämme ja tehtaamme tiloihin.

Julkisilla

Lähimmät bussipysäkit ovat muutaman sadan metrin päässä Vihdintiellä (bussit Elielinaukiolta/Elielinaukiolle) ja Malminkartanontiellä Konalan S-marketin kupeessa (bussi 37 Kamppi – Myyrmäki; bussi 59 Sompasaari – Malminkartano; bussi 30 Eira – Myyrmäki). Malminkartanon juna-asemalta on meille noin 20 minuutin kävelymatka. Aikataulut ja reitit: hsl.fi reittiopas