Tervetuloa korutehtaalle!

Kaukana tarunhohtoisessa pohjolassa on paikka, jossa tuuli ja aurinko muovaavat jalometalleja koruiksi.

Tarkemmin Helsingin Konalassa, osoitteessa Hankasuontie 11 A.

Kaikille avoimet Kalevala-tehdaskierrokset

Järjestämme opastettuja tututusmiskierroksia tehtaallemme Helsingin Konalassa. Kierroksella näet, kuinka korumme saavat muotonsa koruvalmistuksen ammattilaisten käsissä – saatat yllättyä, kuinka pitkä ja monivaiheinen on korun tie suunnittelijan ideasta valmiiksi koruksi. Samalla kuulet yli 85-vuotiaan Kalevala Korun historiasta ja nykypäivästä suomalaisen korumuotoilun uranuurtajana, vastuullisena valmistajana ja hyväntekijänä. Muistoksi vierailustasi saat meiltä pienen yllätyslahjan.

Ennen kierrosta kokoontuminen tehtaamme yhteydessä sijaitsevassa Kalevala outlet & experience -myymälässä, josta siirtyminen oppaan johdolla tuotantotiloihin. Tehdaskierros kestää noin 40 minuuttia, mutta suosittelemme varaamaan aikaa vierailuusi ainakin tunnin, jotta ehdit rauhassa tutustua kierroksen jälkeen outlet-myymälän tarjontaan. Kierroksille mahtuu 15 osallistujaa.

Ilmoittautuminen on sitova eikä osallistumismaksua palauteta, mutta esteen sattuessa voit ottaa yhteyttä info@kalevala.fi ja siirtää osallistumisesi jollekin myöhemmin järjestettävälle kierrokselle. Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä tulevista kierroksista. Tilaa Kalevala-uutiskirje.

Seuraavat kaikille avoimet Kalevala-tehdaskierrokset:

  • Torstai 17.8. klo 12 & 14

    Torstaina 17.8. juhlitaan taas Taiteiden yötä. Tervetuloa opastetuille tehdaskierroksille tutustumaan korunvalmistuksen saloihin klo 12 ja 14! Mukaan mahtuu30 ensimmäistä ilmoittautunutta (15 per kierros). Kierrokset ovat maksuttomia.

Sopimuksesta voimme järjestää myös yksityisiä Kalevala-tehdaskierroksia 10-15 hengen ryhmille arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Kalevala Experience -kierrokset ryhmille

Kalevala Experience -kierroksella emme tyydy vain esittelemään sinulle korujemme valmistusta, vaan pistämme sinut myös hommiin! Testaamme, pysyvätkö vasara ja pihdit käsissäsi – taipuuko sormus pyöreäksi kun sinä olet sitä takomassa, ja riittääkö sorminäppäryytesi pronssilenkkien punomiseen.

Kalevala Experience -kierroksia järjestämme sopimuksesta ryhmille (max. 8 osallistujaa per ryhmä) arkisin klo 9-16 välisenä aikana. Kalevala Experience -kierroksen hinta on 400 € per ryhmä. Tule meille duunikavereidesi, lukupiirisi tai kokkikerhosi kanssa – tai vaikka polttariporukalla. Elämyksellisestä vierailustanne saatte muistoksi pienen Kalevala-korulahjan ja jos hyvin käy, kipinän uuteen harrastukseen! Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse info@kalevala.fi

Näin löydät meille

Tehtaamme sijaitsee osoitteessa Hankasuontie 11 A, Helsingin Konalassa.

Autosi voit pysäköidä suoraan Outlet-myymälän eteen vieraspaikoille. Hankasuontieltä kääntyy pihakannellemme ajoramppi ennen Niemen muuttoliikkeen kiinteistöä – Niemen punaiset liput ovat hyvä maamerkki. Autosi voit jättää myös pihakannen alla olevaan parkkihalliin, josta pääset portaita ylös pihallemme.

Lähimmät bussipysäkit ovat muutaman sadan metrin päässä Vihdintiellä (bussit Elielinaukiolta/Elielinaukiolle) ja Malminkartanontiellä Konalan S-marketin kupeessa (bussi 37: Kamppi – Myyrmäki; bussi 59: Sompasaari – Malminkartano; bussi 30: Eira – Myyrmäki). Malminkartanon juna-asemalta on meille noin 20 minuutin kävelymatka. Aikataulut ja reitit: hsl.fi reittiopas