Kerää luonnonvoimia

Mitä voimaa tarvitset tänään? Luo oma uniikki, juuri sinulle sopiva voimakorusi: yhdistelymahdollisuudet ovat rajattomat!

Valitse sinua puhuttelevat pikkuamuletit ja kiinnitä ne korvarenkaisiin, ranneketjuun tai pujota kaulaketjuun. Yhdistele pikkuheloja isompiin amuletteihin luodaksesi voimakkaan lookin. Kaikki helat, sekä korvarenkaat ja ranneketjut ovat saatavilla pronssisena ja hopeisena.

Amuletti-sarja täydentyy nyt uusilla suloisilla pikkuheloilla, joista löytyvät kaikki suurempina tutut Amuletit: Hannunvaakuna, Osmansolmu, Teljänneito, Aurinkoleijona ja sarjan uusimpana Pohjankarhu.

Aivan uutena lisäyksenä sarjaan olemme tuoneet Amuletti-korvarenkaat sekä -ranneketjun, joihin voit kiinnittää juuri ne Amuletti-pikkuhelat, jotka sinä haluat. Kaikki sarjan korut ovat saatavilla hopeisina sekä pronssisina.

Amuletti-pikkuhelat, -korvakorut ja -rannekorut ovat nyt saatavilla Kalevala Korun verkkokaupasta ja Kalevala-myymälöistä Helsingissä. Valtuutetuilta Kalevala-jälleenmyyjiltä 23.2.2023 alkaen.

Kerää luonnonvoimia

Mitä voimaa tarvitset tänään? Luo oma uniikki, juuri sinulle sopiva voimakorusi: yhdistelymahdollisuudet ovat rajattomat!

Valitse sinua puhuttelevat pikkuamuletit ja kiinnitä ne korvarenkaisiin, ranneketjuun tai pujota kaulaketjuun. Yhdistele pikkuheloja isompiin Amuletti-riipuksiin luodaksesi voimakkaan lookin. Kaikki helat, sekä korvarenkaat ja ranneketjut ovat saatavilla pronssisina ja hopeisina.

Amuletti-sarja täydentyy nyt uusilla pikkuheloilla, joista löytyvät kaikki riipuksista tutut Amuletit: Hannunvaakuna, Osmansolmu, Teljänneito, Aurinkoleijona ja sarjan uusimpana Pohjankarhu. Amuleteista ja niiden symboliikasta lukea lisää täältä.

Aivan uutena lisäyksenä sarjaan olemme tuoneet Amuletti-korvarenkaat sekä -ranneketjun, joihin voit kiinnittää juuri ne Amuletti-pikkuhelat, jotka sinä haluat.

Kaikki sarjan korut ovat saatavilla hopeisina sekä pronssisina.

Amuletti-pikkuhelat, -korvarenkaat ja -ranneketjut saatavilla Kalevala-verkkokaupasta ja Kalevala-myymälöistä Helsingissä sekä valtuutetuilta Kalevala-jälleenmyyjiltä.

Tutustu Amulettien voimiin