Second hand -palvelu, jossa myyt ja ostat käytettyjä Kalevala-koruja.

Kalevala Pidetty –
liian kaunis laatikkoon

Kalevala Pidetty –
liian kaunis laatikkoon

Kalevala Pidetty on uusi second hand -palvelumme, jossa voit vaihtaa Kalevala-korusi Kalevala-lahjakortiksi vaivattomasti, nopeasti ja turvallisesti. Taitavat kultaseppämme palauttavat korut alkuperäiseen loistoonsa, jonka jälkeen ne ovat ostettavissa Kalevala-myymälöistä sekä -verkkokaupasta.

Kalevala Pidetty on uusi second hand -palvelumme, jossa voit vaihtaa Kalevala-korusi Kalevala-lahjakortiksi vaivattomasti, nopeasti ja turvallisesti. Taitavat kultaseppämme palauttavat korut alkuperäiseen loistoonsa, jonka jälkeen ne ovat ostettavissa myymälöistämme sekä verkkokaupasta.

Tutustu verkkokaupan Pidetty-valikoimaan

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Liian kaunis laatikkoon

Kalevala Pidetty -palvelun avulla annat käytetyille koruillesi uuden elämän. Voit tuoda meille sekä mallistossa olevia että jo mallistosta poistuneita hopeisia ja pronssisia Kalevala-koruja.

Yhden unohdus on toisen ihastus

Pujahda käytettyjen ja kunnostettujen koruaarteiden maailmaan ja tee second hand -koruista löytöjä, joista yksikään ei ole ihan samanlainen. Kalevala Pidetty-korut ovat yksilöllisiä, uniikkeja aarteita, joita ei löydy jokaiselta.

Second hand -valikoima täydentyy koko ajan. Uudenveroisiksi huolletut Kalevala Pidetty -kierrätetyt korut ovat myynnissä Kalevala-myymälöissä sekä -verkkokaupassa. Valikoima vaihtelee myyntipisteittäin.

Vaikuta valinnoillasi

Kalevala Pidetty on kestävä tapa saada kaunis kiertämään – kotimaisena käsityönä Helsingissä valmistetut Kalevala-korut kestävät sukupolvelta ja käyttäjältä toiselle. Pidetty-palvelumme tuo unohtuneet aarteet jokaisen ulottuville. Ostaessasi Pidetty-korun voit luottaa, että kyseessä on aito Kalevala-koru. Jokaisen korun mukana on aitoustodistus.

Kalevala Pidetty -palvelu toimii näin

1. Voit tuoda vanhat Kalevala-korusi Keskuskadun myymäläämme, Outlet-myymäläämme tai lähettää ne postitse.

Lue ohjeet postittamista varten.

2. Otamme vastaan aitoja pronssisia ja hopeisia Kalevala-koruja, joissa on Kk-leima. Lue täältä kuinka tunnistat Kalevala-korun. Saat koruista korvaukseksi Kalevala-lahjakortin, jonka arvo määräytyy korun koon, materiaalin sekä alla olevan hinnaston mukaan. Rikkinäisistä koruista, joita emme voi kunnostaa, ei makseta korvausta. Voit kuitenkin halutessasi jättää ne meille kierrätettäviksi – huolehdimme niiden asianmukaisesta kierrätyksestä.

3. Teemme koruille tehdashuollon ennen kuin laitamme ne myyntiin. Tarvittaessa korut pintakäsitellään ja riipusten ketjut sekä korvakorujen koukut vaihdetaan uusiin.

Lisätietoa Kalevala-myymälöistämme tai sähköpostilla: info@kalevala.fi

Kalevala Pidetty -palvelu toimii näin

Otamme vastaan ehjiä pronssisia ja hopeisia Kalevala-koruja, joissa on Kk-leima. Saat koruista korvaukseksi Kalevala-lahjakortin, jonka arvo määräytyy korun mallin, koon ja materiaalin mukaan. Rikkinäisistä koruista, joita emme voi kunnostaa, ei makseta korvausta. Voit kuitenkin halutessasi jättää ne meille kierrätettäviksi – huolehdimme niiden asianmukaisesta kierrätyksestä.

Teemme koruille tehdashuollon ennen kuin laitamme ne myyntiin. Korut pintakäsitellään, riipusten ketjut ja korvakorujen koukut vaihdetaan tarvittaessa uusiin. Huolletut korut myydään verkkokaupassamme sekä Keskuskadun lippulaivamyymälässämme ja Outlet-myymälässämme Konalassa.