Kalevala Pidetty -second hand -palvelumme, jossa myyt ja ostat käytettyjä Kalevala-koruja, laajenee nyt käytettyihin Lapponia-koruihin.

Näin myyt käytetyt Kalevala- ja Lapponia-korusi meille:

1. Tarkista, että korut ovat ehjiä ja Kalevala Korun tuotantoa

Otamme vastaan ja hyvitämme hopeisia ja pronssisia Kalevala- ja Lapponia-koruja. Korujen tulee olla ehjiä, mutta niissä saa olla käytönjälkiä.

Alkuperäisen rasian tai korun mukana tulleiden tarinalappujen ei tarvitse olla tallella.

Kaikki Kalevala- ja Lapponia-korut on varustettu nimileimalla. Ennen vuotta 1942 valmistetuissa Kalevala-koruissa leimana oli suorakulmion sisällä oleva yksi iso K-kirjain, jonka alla on sahalaitakuvio. Vuodesta 1942 alkaen Kalevala-korut on varustettu edelleen käytössä olevalla leimalla, KK ympyrän sisällä. Lapponia-korujen leimasta löytyy kolmisakarainen kruunu, jolla on kehyksenä kirjaimet L ja J. Tarkista, että koruista löytyy leimat.

2. Tarkista hyvitys etukäteen ostohinnastosta

Alla olevista hinnastoista löydät tiedot korvaustasoista. Epäselvissä tapauksissa voit lähettää kyselyn ja kuvan tuotteista osoitteeseen: info@kalevala.fi

     Pronssikorut

     Hopeakorut

     Lapponia-korut

3. Pakkaa korut huolellisesti muovipussiin tai pehmustettuun kirjekuoreen

Otamme käytettyjä Kalevala- ja Lapponia-koruja vastaan ensisijaisesti postitse. Voit halutessasi tuoda korusi myymälöihimme.

Lisää pakettiin mukaan tieto palautettavien korujen lukumäärästä sekä yhteystietosi: Nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Kirjoita pakettiin Postin palautustunnus, jolloin sinun ei tarvitse maksaa postimaksua lähetysvaiheessa. Osana Secondhand Syyskuu -kampanjaa syyskuun aikana meille postitse toimitetuista koruista hyvityksenä annettavan lahjakortin arvosta ei vähennetä käsittelykuluja.

Suosittelemme viemään paketin postitoimipaikkaan, jotta saat paketille lähetystunnuksen.

 

Postin palautustunnus: 600181

Kalevala Koru Oy/Pidetty

Hankasuontie 11A

00390 Helsinki

4. Saat sähköpostiisi hyvityksenä lahjakortin

Tarkistamme vastaanotetut korut ja lähetämme sinulle sähköpostitse hinnaston mukaisen korvauksen lahjakorttina. Huomaathan, että käsittelyaika on kesälomista johtuen 2-3 viikkoa.

Kalevala-lahjakortti on voimassa myymälöissämme ja verkkokaupassamme 12 kuukautta.

Rikkinäisistä koruista ei makseta korvausta. Voit kuitenkin halutessasi jättää ne meille kierrätettäviksi. Emme palauta vastaanottamiamme koruja, joten tarkistathan korujen olevan Kalevala Korun tuotantoa ja ehjiä.

Kalevala Pidetty -palvelun ehdot

Otamme vastaan vain aitoja Kalevala-koruja, jotka tunnistat Kk-leimasta sekä Lapponia-koruja, jotka tunnistat kolmisakaraisesta kruunusta, jolla on kehyksenä kirjaimet L ja J.

Otamme vastaan sekä mallistosta poistuneita että mallistossa olevia hopeisia ja pronssisia Kalevala- ja Lapponia-koruja.

Lunastetuista koruista annetaan korvaus lahjakorttina, jonka voimassaoloaika on 12 kk myöntämispäivämäärästä. Lahjakortti on käytettävissä Kalevala Korun omissa myymälöissä sekä verkkokaupassa. Korvaustasot lunastushinnaston mukaisesti.

Rikkinäisistä koruista ei makseta korvausta. Voit kuitenkin halutessasi jättää ne meille kierrätettäviksi.

Emme ota vastaan kulta- ja timanttikoruja. Suosittelemme niille muita myyntikanavia.

Verkkokaupasta ostetuilla Kalevala Pidetty -koruilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus.

Kalevala Pidetty -koruista ei ole saatavilla tax-free-palautusta.