Kalevala Outlet and Experience

Tervetuloa Outlet-myymäläämme

Hankasuontie 11 A, Helsinki
020 7611 214
outlet@kalevala.fi

Aukioloajat:
ma-pe klo 14-18

Toukokuussa myymälä avoinna lauantaisin klo 10-16.

Kurkista seppien saliin

Korujen lisäksi myös niiden tekeminen on Outletissa vahvasti läsnä. Korut tehdään samassa rakennuksessa, Euroopan moderneimmalla korutehtaalla. Myymälästä avautuu näkymä ison lasi-ikkunan kautta seppien saliin. Se antaa kävijälle mahdollisuuden aistia tehtaamme tunnelmaa ja nähdä kultaseppämme työn touhussa.

Järjestämme tehdaskierroksia, joilla esitellään korun monivaiheinen tie metallirakeista, -levyistä ja -langoista aihioiksi ja lopulta valmiiksi Kalevala-koruksi alan osaajien taitavissa käsissä.

Tutustu Kalevala-tehdaskierroksiin.

Korulöytöjä Outletista

Kalevala Outletissa on laaja valikoima nykyistä Kalevala-mallistoa, uutuuksia sekä tuotannosta jo poistuneita korulöytöjä. Tarjolla myös kakkoslaatuisia koruja houkuttelevin hinnoin.
Huomioithan, että otamme vastaan vain korttimaksuja.

Myymälän sisäänkäynnin edustalla on asiakkaille varattuja maksuttomia pysäköintipaikkoja. Samassa kiinteistössä kerrosta alempana toimii Varustelekan myymälä.

Korulahja voi olla myös Pidetty

Outlet-myymälässämme on myynnissä laaja valikoima Kalevala Pidetty -secondhand-koruja ja mm. sormuksia. Kultaseppämme ovat kunnostaneet käytetyt Kalevala-korut uudenveroisiksi. Meillä voit tehdä korulöytöjä, joita et löydä muualta.

Mikäli sinulla itselläsi on Kalevala-koruja, jotka ovat jääneet vaille käyttöä, tuo ne myymäläämme - annamme sinulle koruistasi hyvitykseksi Kalevala-lahjakortin, ja etsimme koruillesi uuden omistajan.

Tutustu Kalevala Pidettyyn.

Esillä yli 85-vuotista muotoiluperintöä

Tutustu yrityksemme yli 85-vuotiseen historiaan arkistokorujen ja -kuvien kautta. Esillä myös Lapponiaa, jonka ainutkertainen muotoiluperintö elää ja jatkuu Kalevala-koruina.

Tällä hetkellä myymälässämme on korunäyttely, johon on koottu Janakkalan Kernaalan, Hämeenlinnan Linnaniemen ja Halikon Joensuun rautakautisten aarrelöytöjen esineistöön perustuvia Kalevala-koruja eri vuosikymmeniltä.

Tervetuloa Outletiin!