Kalevala Outlet & Experience -myymälä Helsingin Konalassa kutsuu näkemään ja kokemaan uuden Kalevalan ja valamme kotimaiselle käsityölle.

Yhteystiedot
Hankasuontie 11 A, Helsinki
puh. 0207 611 214
sposti: outlet@kalevala.fi
 
Aukioloajat
ma–pe klo 14–18

Lauantaina 21.5. myymälä avoinna klo 10–16.
 
Huomaathan, että otamme vain korttimaksuja. Myymälän sisäänkäynnin edustalla on asiakkaille varattuja pysäköintipaikkoja. Samassa kiinteistössä kerrosta alempana toimii Varustelekan myymälä.
 
Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on meille tärkeintä. Myymälöissämme on käytössä uudella teknologialla toimivat Viruskiller-ilmanpuhdistuslaitteet. Uudet ilmanpuhdistajat tuhoavat yli 99 % viruksista – myös koronaviruksen. Huolehdithan edelleen myös hyvästä käsihygieniasta.
 
Tervetuloa ostoksille turvallisin mielin.
 

Tee korulöytöjä houkuttelevin hinnoin

Myymälässä on laaja kattaus nykyistä Kalevala-mallistoa sekä vaihteleva valikoima vanhempia, tuotannosta jo poistuneita koruaarteita houkuttelevin hinnoin. Myyntiin tuodaan ensimmäistä kertaa myös II-laatuisia koruja.

Uusia II-laatutuotteita tuodaan myymälän valikoimaan aina mahdollisuuksien mukaan viikoittain – kannattaa siis tulla useamminkin paikalle tekemään korulöytöjä!

Korulahja voi olla myös Pidetty

Outlet-myymälässä on myynnissä myös kierrätettyjä Kalevala-koruja. Korut on todettu aidoiksi ja ehjiksi, ja ne on puhdistettu, muttei entisöity. Osta itsellesi tai lahjaksi – rakkaudella kannettu, eteenpäin annettu. Mikäli sinulla itselläsi on Kalevala-koruja, jotka ovat jääneet tyystin vaille käyttöä, voit tuoda ne myymäläämme – annamme sinulle koruistasi hyvitykseksi Kalevala-lahjakortin, ja etsimme koruillesi uuden omistajan. Lue lisää Kalevala Pidetty käytettyjen korujen lunastus- ja myyntipalvelustamme.

Kurkista seppien saliin

Korujen lisäksi myös niiden tekeminen on myymälässä vahvasti läsnä, tehdäänhän korut samassa rakennuksessa, Euroopan moderneimmalla korutehtaalla. Myymälästä avautuva näkymä ison lasi-ikkunan kautta seppien saliin antaa kävijälle mahdollisuuden aistia tehtaamme tunnelmaa ja nähdä kultaseppämme työn touhussa. Myymälään on myös tuotu kultasepän pöytä, jonka ääressä saattaa nähdä koruvalmistuksen ammattilaisen työnsä parissa.

Tarkoituksena on koronaepidemian salliessa käynnistää opastetut tutustumiskierrokset tuotantotiloihin. Kierroksilla esitellään koko valmistusprosessi, korun monivaiheinen tie metallirakeista, -levyistä ja -langoista aihioiksi ja lopulta valmiiksi Kalevala-koruksi alan osaajien taitavissa käsissä.

 

Esillä 80-vuotista muotoiluperintöä

Yrityksemme yli 80-vuotista historiaa tuomme esiin arkistokorujen ja -kuvien kautta vaihtuvin teemoin unohtamatta Lapponiaa, jonka ainutkertainen muotoiluperintö elää ja jatkuu tänä päivänä uuden Kalevala-brändin Art by Kalevala -mallistossa.

Tänä keväänä tuli kuluneeksi 25 vuotta Aurinkoleijona-korusarjan julkistuksesta. Yksi kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä korusarjoistamme juhlisti Kalevala Korun 60-vuotisjuhlavuotta 1997. Myymälässä on nyt esillä Aurinkoleijonasta ja Halikon aarteesta kertova korunäyttely. Nähtävillä ovat myös Kaisa Kallion teekutsuilla Presidentinlinnassa esitellyt 40 ensimmäistä Kalevala-korua vuodelta 1937.