Kalevala Outlet & Experience -myymälä Helsingin Konalassa kutsuu näkemään ja kokemaan uuden Kalevalan ja valamme kotimaiselle käsityölle.

Yhteystiedot
Hankasuontie 11 A, Helsinki
puh. 0207 611 214
sposti: outlet@kalevala.fi
 
Aukioloajat
Ti–pe klo 14–18
 
Huomaathan, että otamme vain korttimaksuja. Myymälän sisäänkäynnin edustalla on asiakkaille varattuja pysäköintipaikkoja. Samassa kiinteistössä kerrosta alempana toimii Varustelekan myymälä.
 

Tee korulöytöjä houkuttelevin hinnoin

Myymälässä on laaja kattaus nykyistä Kalevala-mallistoa sekä vaihteleva valikoima vanhempia, tuotannosta jo poistuneita koruaarteita houkuttelevin hinnoin. Myyntiin tuodaan ensimmäistä kertaa myös II-laatuisia koruja.

Uusia II-laatutuotteita tuodaan myymälän valikoimaan aina mahdollisuuksien mukaan viikoittain – kannattaa siis tulla useammin paikalle tekemään korulöytöjä!

Kurkista seppien saliin

Korujen lisäksi myös niiden tekeminen on myymälässä vahvasti läsnä, tehdäänhän korut samassa rakennuksessa, Euroopan moderneimmalla korutehtaalla. Myymälästä avautuva näkymä ison lasi-ikkunan kautta seppien saliin antaa kävijälle mahdollisuuden aistia tehtaamme tunnelmaa ja nähdä kultaseppämme työn touhussa. Myymälään on myös tuotu kultasepän pöytä, jonka ääressä saattaa nähdä koruvalmistuksen ammattilaisen työnsä parissa.

Tarkoituksena on koronaepidemian salliessa käynnistää opastetut tutustumiskierrokset tuotantotiloihin. Kierroksilla esitellään koko valmistusprosessi, korun monivaiheinen tie metallirakeista, -levyistä ja -langoista aihioiksi ja lopulta valmiiksi Kalevala-koruksi alan osaajien taitavissa käsissä.

 

Esillä 80-vuotista muotoiluperintöä

Yrityksemme yli 80-vuotista historiaa tuomme esiin arkistokorujen ja -kuvien kautta vaihtuvin teemoin unohtamatta Lapponiaa, jonka ainutkertainen muotoiluperintö elää ja jatkuu tänä päivänä uuden Kalevala-brändin Art by Kalevala -mallistossa.

Tällä hetkellä myymälässä esillä valikoima Paula Häiväojan 1960-luvulla suunnittelemia upeita futuristisia koruja sekä Kaisa Kallion teekutsuilla Presidentinlinnassa esitellyt 40 ensimmäistä Kalevala-korua vuodelta 1937.