Kalevala Outlet & Experience

Hankasuontie 11 A, Helsinki
020 7611 214
outlet@kalevala.fi

Aukioloajat:

ma-pe klo 14-18

Lauantaina 9.12. & 16.12. avoinna klo 10-16.


Tule tekemään korulöytöjä Konalaan

Outlet & Experience -myymälässä on laaja kattaus nykyistä Kalevala-mallistoa sekä vaihteleva valikoima vanhempia, tuotannosta jo poistuneita koruaarteita houkuttelevin hinnoin.

Huomaathan, että otamme vain korttimaksuja. Myymälän sisäänkäynnin edustalla on asiakkaille varattuja pysäköintipaikkoja. Samassa kiinteistössä kerrosta alempana toimii Varustelekan myymälä.

Korulahja voi olla myös pidetty

Outlet-myymälässä on myynnissä myös kierrätettyjä Kalevala-koruja. Korut on todettu aidoiksi ja ehjiksi, ja ne on kunnostettu alkuperäiseen loistoonsa. Osta itsellesi tai lahjaksi - rakkaudella kannettu, eteenpäin annettu. Mikäli sinulla itselläsi on Kalevala-koruja, jotka ovat jääneet tyystin vaille käyttöä, voit tuoda ne myymäläämme - annamme sinulle koruistasi hyvitykseksi Kalevala-lahjakortin, ja etsimme koruillesi uuden omistajan. Lue lisää Kalevala Pidetty käytettyjen korujen lunastus- ja myyntipalvelustamme.

Kurkista seppien saliin

Korujen lisäksi myös niiden tekeminen on myymälässä vahvasti läsnä, tehdäänhän korut samassa rakennuksessa, Euroopan moderneimmalla korutehtaalla. Myymälästä avautuva näkymä ison lasi-ikkunan kautta seppien saliin antaa kävijälle mahdollisuuden aistia tehtaamme tunnelmaa ja nähdä kultaseppämme työn touhussa. Myymälään on myös tuotu kultasepän pöytä, jonka ääressä saattaa nähdä koruvalmistuksen ammattilaisen työnsä parissa.
Tarkoituksena on koronaepidemian salliessa käynnistää opastetut tutustumiskierrokset tuotantotiloihin. Kierroksilla esitellään koko valmistusprosessi, korun monivaiheinen tie metallirakeista, -levyistä ja -langoista aihioiksi ja lopulta valmiiksi Kalevala-koruksi alan osaajien taitavissa käsissä.

Esillä 85-vuotista muotoiluperintöä

Yrityksemme yli 80-vuotista historiaa tuomme esiin arkistokorujen ja -kuvien kautta vaihtuvin teemoin unohtamatta Lapponiaa, jonka ainutkertainen muotoiluperintö elää ja jatkuu tänä päivänä uuden Kalevala-brändin Art by Kalevala -mallistossa.

Tällä hetkellä myymälässä on esillä korunäyttely, johon on koottu Janakkalan Kernaalan, Hämeenlinnan Linnaniemen ja Halikon Joensuun rautakautisten aarrelöytöjen esineistöön perustuvia Kalevala-koruja eri vuosikymmeniltä.