Kultaseppä, taiteen maisteri Taru Harmaala Chaloffille korut ovat itseilmaisun välineitä. Hänen suunnittelemansa korut käsittelevät usein henkilökohtaisia kokemuksia. Korujen muotokieli on pelkistettyä antaen tilaa korunkantajan mielikuvitukselle. Korusta tulee käyttäjälleen merkityksellinen, kun hän lisää siihen oman tarinansa. Koru, johon on vahva tunneside, antaa kantajalleen voimaa.

Nolla

Nolla-korusarja tuo uusiutuvat, innovatiiviset biomateriaalit Kalevala-koruihin. Nolla-korut on valmistettu 100 % kierrätetystä hopeasta sekä Suomessa kehitetystä kasviperäisestä biomateriaalista. Taru Harmaala Chaloffin suunnitteleman korusarjan inspiraationa on Suomen uhanalaiset kukat ja erityisesti Lehtoängelmä.

Sold out

Sold out

Sold out

Haltija

Kautta aikojen metsän puille on uskottu ilot ja surut – metsä kuuntelee, muttei kerro. Yhä edelleen moni löytää metsästä rauhan ja yhteyden luontoon. Haltija – metsän henki – tuo päivääsi taianomaista kauneutta.

Sold out

Sold out

Sold out

Kaiho

"Sain idean Kaiho-koruihin vanhasta nostalgisesta valokuvakehyksestä miettiessäni, kuinka tämä hetki muuttuu nopeasti menneeksi ja tuleva täksi hetkeksi. Korun kehyksessä on aukko kuvaamassa tuota ajan virtaa: menneisyys, tämä hetki, tulevaisuus."

Sold out
Sold out
Sold out

Kuutamoinen

”Kuutamoinen-koruihin sain idean muistellessani elokuun pimeneviä iltoja ja kuun välkehtivää heijastusta veden pinnalla."

Sold out
Sold out
Sold out