Astu täysin uuteen Kalevala-myymälään Keskuskadulla. Olemme palanneet juurillemme - Keskuskadulla sijaitsi myös ensimmäinen Kalevala Korun myymälä.

Aukioloajat

ma-pe             10-18

la                     10-17

Osoite: Keskuskatu 1, Helsinki

Puhelin: 0207 611 390

Sähköposti: flagship @ kalevala.fi

Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on meille tärkeintä. Myymälöissämme on käytössä uudella teknologialla toimivat Viruskiller-ilmanpuhdistuslaitteet. Uudet ilmanpuhdistajat tuhoavat yli 99 % viruksista – myös koronaviruksen. Tehokkaan ilmanvaihdon ja ilman puhdistamisen on todettu parantavat turvallisuutta myös viimeaikaisten tutkimusten mukaan. Henkilökuntamme on jo huomannut, kuinka ilmanlaatu myymälöissämme on parantunut ja olemme iloisia, että pystymme kohtaamaan asiakkaamme turvallisesti tiloissamme. Tervetuloa ostoksille turvallisin mielin.

Ostokset pikatoimituksella suoraan kotiovellesi

Kotimainen Wolt toimittaa koruostoksesi Keskuskadun myymälästä suoraan kotiovellesi tai lahjansaajalle alle tunnissa Helsingin alueella. Lue lisää Woltin sivuilta.

Keskuskadun Whatsapp-palvelu

Saat meihin Keskuskadun myymälässä yhteyttä myös Whatsapp-palvelun kautta. Saat vinkkejä vaikkapa lahjan ostamiseen tai oikean korun ja koon valitsemiseen. Ota yhteyttä Whatsapp:in kautta puhelimitse, videopuhelun avulla tai Whatsapp-viestin avulla.

Esimerkkejä palvelun käytöstä:

  • Apua korun koon valitsemisessa tai tuotteen mittasuhteiden hahmottamisessa - esimerkiksi kuinka pitkä kaulakoru on tai millä eri tavoilla koruja voi käyttää.
  • Vinkkejä lahjan ostamiseen. Mitkä korumme ovat nuorten suosiossa tällä hetkellä? Mitä ostaa kaste-, rippi- tai syntymäpäivälahjaksi? Vinkkaamme myös mitkä ovat suosituimmat korulahjat juuri tällä hetkellä?

Soita tai laita viestiä numeroon: +358 50 472 3666

Vastaamme niin pian kuin mahdollista!

Kalevala Keskuskadun Myymälä