Astu täysin uuteen Kalevala-myymälään Keskuskadulla. Olemme palanneet juurillemme - Keskuskadulla sijaitsi myös ensimmäinen Kalevala Korun myymälä. 

Aukioloajat

ma-pe                12-18

la                       11-17

su                      suljettu

HUOM! Helatorstaina 13.5. suljettu.

Osoite: Keskuskatu 1, Helsinki

Puhelin: 0207 611 390

Sähköposti: flagship @ kalevala.fi 

Havu Rose Gold -huulipuna lahjana kaikkiin yli 120 € ostoksiin Keskuskadun myymälässä (arvo 38 €)*

Nyt on hyvä hetki pistäytyä koruostoksille Keskuskadulle! Tarjoamme myymälän asiakkaille nyt herkullisen kevätedun

Havu on suomalainen, vastuullinen kosmetiikkabrändi. Tuotteet valmistetaan luonnollisista raaka-aineista ja pakkaus on biohajoava. Rajoitettuna eränä valmistettava Rose Gold on hento vaaleanpunainen sävy, jossa hitunen kullanhohtoa.

*Rajoitettu erä. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Ostokset pikatoimituksella suoraan kotiovellesi

Kotimainen Wolt toimittaa koruostoksesi Keskuskadun myymälästä suoraan kotiovellesi tai lahjansaajalle alle tunnissa Helsingin alueella. Lue lisää Woltin sivuilta.

 

Keskuskadun Whatsapp-palvelu

Tarjoamme nyt Whatsapp-palvelun Keskuskadun myymälässämme, jotta voimme entistä paremmin vastata asiakkaidemme tämän hetken toiveisiin ja tarpeisiin. Palvelusta vastaa apulaismyymäläpäällikkömme Roosa, joka tarjoaa sinulle henkilökohtaista palvelua puhelimitse, videopuhelun avulla tai Whatsapp-viestin avulla. Palvelu palvelee kaikkia asiakkaitamme riippumatta sijainnista.

 Esimerkkejä palvelun käytöstä: 

  • Apua korun koon valitsemisessa tai tuotteen mittasuhteiden hahmottamisessa - esimerkiksi kuinka pitkä kaulakoru on tai millä eri tavoilla monikäyttöisiä koruja voi käyttää.
  • Vinkkejä lahjanostajalle. Mitkä korumme ovat nuorten suosiossa tällä hetkellä? Mitä ostaa kaste/rippi/syntymäpäivälahjaksi?

Palvelun tavoittaa soittamalla tai laittamalla viestiä numeroon: +358 50 472 3666

Vastaamme aina niin pian kuin mahdollista!

Kalevala Keskuskadun Myymälä