Ajatonta kukoistusta

Suzanne Innes-Stubb valitsi veistoksellista suomalaista korumuotoilua Viron vierailulleen

Suomen presidenttipari Alexander Stubb ja Suzanne Innes-Stubb ovat valtiovierailulla Virossa. Suzanne Innes-Stubb valitsi vierailulleen Kalevala Korun veistoksellista ja modernia korumuotoilua. Vetovoima-ranne- ja -korvakorut valmistetaan suomalaisena käsityönä tehtaallamme Helsingissä.

Vetovoima-sarjan on suunnitellut suomalaisen muodin ja muotoilun kärkiniminä tunnettu kaksikko Juslin Maunula.

Vetovoimien lisäksi Suzanne Innes-Stubb on valinnut koruikseen vierailulle herkän Kesäyön ruusu -sarjan, jonka on suunnitellut muotoilija Anni Ruuth. Kesäyön ruusussa suunnittelijan kädenjälki herää eloon runsaana ja yksityiskohtia täynnä olevana kolmiulotteisena koruna.

Kuva © Markku Ulander / Lehtikuva

Valmistujaislahjat

Anna lahjaksi Kalevala-koru , joka on ajatonta muotoilua ja suomalaista käsityötä. Meiltä löydät inspiraatiota kaikkiin kesän korulahjoihin ja juhlahetkiin.

Kun annat lahjaksi Kalevala-korun, tuet samalla kotimaista käsityötä ja autat meitä auttamaan. Tuemme Suomessa Vammaisettytöt.fi-mediaa, joka antaa vammaisille tytöille ja naisille oman äänen ja tekee heidät näkyviksi. Lisäksi rahoitamme Kalevala Training Centerin toiminnan Keniassa. Koulutuskeskuksemme avaa kaikista heikoimmassa asemassa oleville nuorille naisille tien ammattiin ja itsenäiseen toimeentuloon.

Yhdessä saamme aikaan enemmän sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti.

Rippiristit ja lahjat nuorille

Rippijuhlat tai Prometheus-juhlat ovat elämän isoja hetkiä. Ainutlaatuisia tilaisuuksia, jotka elävät mielessä pitkään. Anna nuorelle lahjaksi suomalaisena käsityönä vastuullisesti valmistettu Kalevala-koru. Jokainen Kalevala-koru kertoo tarinan ja lahjansaaja täydentää sen.

Parhaat lahjaideat juuri nyt


Valmistujaislahja, ylioppilaslahja, rippilahja,
syntymäpäivälahja, häälahja, kastelahja - parhaat lahjaideat löydät lahjaoppaastamme.

Kalevala-koru on vastuullinen lahja, jolla teet sankarin päivästä erityisen. Olet lahjansaajan mielessä korun kautta myös silloin, kun olet kaukana poissa. Anna lahjaksi ajatonta muotoilua ja suomalaista käsityötä, jolla tehdään hyvää meillä ja muualla.

Flagship Store on avattu!

Uusi elämyksellinen Kalevala-lippulaivamyymälämme palvelee ydinkeskustassa Helsingissä osoitteessa Keskuskatu 3.

Myymälässämme esillä koko Kalevala-mallisto, suuri valikoima Kalevala Pidetty -secondhand koruja sekä valikoima uniikkeja designkoruja.

Anna lahjaksi Kalevala-lahjakortti

Anna päivänsankarin valita juuri itselleen sopiva koru, joka on ajatonta muotoilua ja suomalaista käsityötä.

Valitse lahjaksi Kalevala-lahjakortti, jolla tuet kotimaista käsityötä ja kerrot ikiaikaisia tarinoita. Lahjakortti toimitetaan sinulle sähköpostilla. Voit lähettää lahjakortin eteenpäin lahjansaajalle tai tulostaa sen ja antaa henkilökohtaisesti.

Kalevala x Marimekko

Marimekko ja Kalevala Koru julkaisevat syksyllä yhteisen korumalliston juhlistamaan Maija Isolan vuonna 1964 suunnitteleman ikonisen Unikko-kuvion juhlavuotta.

Björn-Weckströmin-ikoniset-korut-Planetaariset-laaksot-ja-Darinan-koru-Mikko-Puttosella-päällään

Kalevala Muse

Mikko Puttonen

Korut kantavat mukanaan muistoja, merkityksiä ja tunteita ja ovat siksi monille meistä hyvin henkilökohtaisia. Kalevala Muse -artikkelisarjassa haastattelemme meitä inspiroivia ihmisiä ja kuulemme tarinoita heidän lempikorujensa takaa.

Ensimmäisellä kerralla istahdimme alas Lontoossa asuvan muusamme, suomalaisen muotivaikuttaja ja valokuvaaja Mikko Puttosen kanssa.  

Kalevalan maailma

Kalevala-korut ovat ajatonta muotoilua. Ne ovat kuin pienoisveistoksia, jotka on tarkoitettu käytettäviksi jokaisena päivänä. Arjessa ja juhlan hetkinä. Tänään ja huomenna.

Kalevala Pidetty

Kalevala Pidetty on secondhand-palvelumme, jossa voit vaihtaa Kalevala- sekä Lapponia-korusi Kalevala-lahjakortiksi vaivattomasti, nopeasti ja turvallisesti.

myy

Klassikoita ja tulevia klassikoita

Suomen rakastetuimman korun yhdeksään vuosikymmeneen mahtuu paljon.

Muistatko vielä nämä?

Suomalaista käsityötä

Kaikki Kalevala-korut on aina tehty käsityönä Suomessa. Kalevala-korut valmistuvat huippumodernilla tehtaallamme Helsingissä, yli 70 korualan ammattilaisen yhteistyönä. Korujen tekeminen on pitkälti käsityötä, vaikka käytössämme on uusin huipputeknologia.

Kuinka monen käsiparin kautta koru kulkee ennen valmistumistaan?
Lue lisää.