Kalevala Korun Yeesaamaan-kisan arvonnan säännöt 

JÄRJESTÄJÄ 

Kalevala Koru Oy (”Kalevala Koru” tai ”järjestäjä”),
Hankasuontie 11
00390 Helsinki

OSALLISTUMISOIKEUS 

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 20 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt poislukien Kalevala Koru Oy:n oma henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat osallistumiseen vanhempien luvan.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja on käynnissä 20.9.-10.10.2021 klo 23.59 asti (GMT+2).

OSALLISTUMINEN

Kilpailuun voi osallistua ehdottomalla ruohonjuuritason tekoa, jonka olisi valmis toteuttamaan saamallasi rahoituksella ja joka edistää nuorten mielenterveyttä ja hyvinvointia. Projekti voi olla kertaluontoinen tempaus, kestää muutamia viikkoja tai jäädä pysyväksi tilaksi. Ehdotuksen tulee täyttää seuraavat kriteerit:

● Projektin tulee olla mielenterveyttä edistävä (ei esim. kriisiavun tai vertaistukiryhmän järjestämistä)

● Projektin kohteena pitää olla 13-29 vuotiaat nuoret Suomessa

● Projektin pitää olla toteutettavissa vko 42-46

● Projektin toteuttajan pitää olla 18-29 -vuotias

● Projektin kohderyhmä tulee olla avoin, niin että kaikilla on mahdollisuus halutessaan osallistua siihen (ei esim. kaveriporukan suljettu tapahtuma). Projektin tulee noudattaa syrjimättömyyden periaatetta.

● Sinun tulee olla valmis kuvaamaan materiaalia (still- ja videokuvaa kännykällä) projektin toteutuksesta Kalevala Korun ohjeiden puitteissa. Kuvamateriaali julkaistaan Kalevalan ja Yeesin verkkosivuilla ja some-kanavissa syksyllä.

Lomakkeella tulee kertoa tarkemmin hankkeen ideasta, toteutuksesta sekä projektiin haettavaa rahasummaa. Haettava rahasumma per hanke on max 1500 €. Rahoituksen hankkeeseen myöntää Yeesi ry. 

Valittujen hankkeiden ehdottajiin otetaan yhteyttä viikolla 41.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Palkintona on 10 kpl Amuletti-riipuksia (arvo 85-100€). Voittajat arvotaan kaikkien osallistujien kesken ja voittajat saavat valita mieleisen Amuletti-riipuksen kuudesta eri vaihtoehdosta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse viikolla 41.

KUVAMATERIAALIN EHDOT

Annat Kalevala Korulle korvauksetta oikeuden käyttää sellaisenaan tai sovittaen hankkeen toteutuksesta kuvaamaasi still- ja videomateriaalia Kalevala Korun markkinointitarkoituksissa ilman aikaan, paikkaan tai mediaan liittyviä rajoituksia. Vahvistat myös, että sinulla on muilta eli kolmansilta mahdollisesti tarvittavat luvat ja oikeudet, jotta voit antaa Kalevala Korulle edellä kuvatun käyttöoikeuden. Kannat myös vastuun siitä, jos joku muu / kolmas esittäisi meitä tai työntekijöitämme vastaan vaatimuksia kuvamateriaaliin liittyen.  

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Kalevala Koru vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kalevala Koru ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Kalevala Korulle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Kalevala Korun niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Kalevala Koru pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailun sääntösivulla. Kalevala Koru pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan.

Kalevala Koru pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Facebookin käyttöehtoja.

Kalevala Koru ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin, jos ei suostumusta erikseen anneta. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan valittujen ehdotuksien kontaktoimiseen, kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.

Kalevala Korun Instagramissa järjestämä kilpailu on Kalevala Koru Oy:n järjestämä eikä Facebook ole missään tekemisissä kilpailun järjestämisen kanssa hallinnollisesti, sponsoroimalla, suosittelemalla tai millään muulla tavalla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy tällä sivulla ja Facebookissa kerrotut yleiset ja kilpailukohtaiset säännöt ja ehdot sekä hyväksyy sen, ettei Facebookilla ole laillista tai muutakaan yhteyttä kilpailuun.