Anna valmistuvalle voimaa, joka vie lasikattoja mennessään

Anna koulunsa päättäneelle, uudelle ylioppilaalle, ammattiin valmistuneelle tai tutkinnon suorittaneelle lahjaksi kotimaisena käsityönä valmistettu Kalevala Koru, joka on valmistettu Helsingin Konalassa, tuulen ja auringon voimalla. Se kestää aikaa ja muistuttaa kantajaansa vuodesta toiseen upeasta saavutuksesta – minä tein sen! Tälle sivulle olemme koonneet parhaat lahjavinkkimme valmistujaislahjoiksi.

Kalevala-korut ovat enemmän kuin vain koruja. Ne ovat oivaltavan muotoilun, voimaannuttavien tarinoiden ja kestävien arvojen maailma. Kalevala-koruilla on tehty hyvää erityisesti naisille ja lapsille jo yli 80 vuoden ajan, meillä ja muualla.

Lahjat tarinallisissa kansissa

Verkkokaupassamme ja Kalevala-myymälöissämme saat korusi nyt pakattuna ainutlaatuiseen Eepos-lahjarasiaan. Näyttävässä Eepos-rasiassa korusi on valmiina valloittamaan lahjansaajan. Voit myös liittää tilaukseesi omat terveisesi lahjan saajalle – taitamme terveisesi kauniiksi kortiksi ja liitämme sen korulahjan mukaan.

Kevään lahjasetit

Tänä keväänä olemme tehneet rajoitetun erän kaula- ja korvakorusettejä kolmesta suosikki-korusarjastamme ja pakanneet ne sinulle valmiiksi kauniiseen lahjarasiaan. Kaulakoru ja korvakorut samassa lahjapakkauksessa – kätevää! Lahjaseteissä 20 euron ostoetu.

"Lahjaksi ostettu opintojensa päättäneelle - valmistuneelle, nuorelle naiselle. Koru oli mieleinen lahja; kaunis ja lahjan saajalle sopiva."

Eimi / Onnenhelmi-riipus

Sold out

Sold out

Sold out

Amuletti

Amuletti, onnentuoja. Entisaikoina korut olivat kantajalleen enemmän kuin vain kauniita esineitä. Monet esiäitiemme korujen kuviot ja koristeet olivat väkeviä symboleja, joiden uskottiin tuovan onnea, terveyttä ja menestystä, sekä pitävän loitolla pahat henget ja ajatukset. Kalevala Originals -koruissa menneiden aikojen uskomukset heräävät eloon. Amuletti-korut ovat uusia tulkintoja muinaiskorujen salaperäisistä symboleista.

"Annoin pronssisen Aurinkoleijona-amulettiriipuksen pojalleni 18-vuotislahjaksi, ja hän piti sitä täydellisenä lahjana!"

Hanna / Amuletti-riipus Aurinkoleijona

 

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

"Kaunis koru. Lahjan saaja oli erittäin tyytyväinen koruun."

Riku / Amuletti-riipus Hannunvaakuna

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

"Tämä koru on kaikilla meidän perheen naisilla, nyt myös sisarellani. Meitä yhdistää sama voima, sama sisu ja sama rakkaus."

Kirsi / Suomen naarasleijona -riipus

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Valoisa

Ihastuttavat Valoisa-korut säteilevät iloa ja valoa ympärilleen. Ystävyyden ympyrä, valon kirkas kehä,
sulkee sisäänsä ilot ja surut ja sydänten salat.

"Korvakorut annoin lahjaksi. Lahjan saaja oli niihin tyytyväinen. Ne sopivat hyvin yhteen kaulariipuksen kanssa ja näyttivät juhlaville valon niihin osuessa."

Aino / Valoisa-nappikorvakorut

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Kalevala-sormuksessa muistot elämäsi tähtihetkistä kulkevat aina matkassasi. Taiten taottu, sydämellä valettu, jokainen rakkaudella käsin tehty – meiltä sinulle, ikuiseksi voimaksi.

Review by Heidi P. on 29 Dec 2020review stating Lahja teinityttärelle
"Sydänsormus oli täydellinen lahja ylioppilaaksi valmistuneelle nuorelle neidolle. Sen ikiaikainen tarina, moderni muotoilu, upea ja kaunis ilme ihanan "sydänhelistimen" kera on kuin ihmisen kasvutarina...vauvaa rauhoittava pehmeä Helistin toimii nuorekkaassa menossa rauhoittavana ja elävöittävänä pienenä pirskahduksena. Erittäin laadukas ja kaunis koru."
 
Terhi / Sydänsormus

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Tundra

Veistokselliset Tundra-korut ovat saaneet innoituksensa pohjoisen luonnon karusta kauneudesta. Viileän kuulasta hopeaa tai kullanhohtoista pronssia, joka hehkuu Lapin lyhyen kesän lämpöä. Korusarja on suunniteltu yhteistyössä hálon kanssa.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sydämen viesti on ikiaikainen. Björn Weckströmin kultakorut ovat saaneet inspiraationsa Lapin kultahippujen muodoista ja mattapinnoista. Sydän-hela on persoonallinen tulkinta klassikkoaiheesta.

Sold out

Sold out

Sold out

Paratiisi

Riikinkukot, onnen linnut, elämänveden maljan vartijat. Paratiisi-korut tuovat viestin yli tuhannen vuoden takaa. Lahjaksi ikiaikaista kauneutta – viesti eteenpäin vietäväksi.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Planetaariset laaksot

Designklassikko Planetaariset laaksot nähtiin Star Wars -elokuvassa Prinsessa Leian yllä. Näyttävä koru avaruusajan prinsessoille, rohkeille oman tiensä kulkijoille.

Sold out

Haave

"Ihana koru! Se on sekä näyttävä, että vaatimaton. Sopii juhlaan ja arkeen. Aion antaa sen lahjaksi eräälle, nuorelle opiskelijatytölle, joka on auttanut meidän hevosten hoidossa tosi paljon!😍"

Kaarina / Haave-kaulakoru

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Kaaria

"Korvakorut ostettiin lahjaksi. Oli erittäin mieluisat. Toimitus oli nopea."

Anssi / Kaaria-korvakorut

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Oman mielen mukaan

Osta lahja, jota kukaan ei halua vaihtaa. Valitse korulahjakortti, jolla tuet kotimaista käsityötä ja kerrot ikiaikaisia tarinoita.

Sold out

Katso kaikki valmistujaislahjat