Sano ei pikamuodille ja kyllä kestäville koruille.

Anna koulunsa päättäneelle, uudelle ylioppilaalle, ammattiin valmistuneelle tai tutkinnon suorittaneelle lahjaksi kotimaisena käsityönä valmistettu Kalevala Koru. Se kestää aikaa ja muistuttaa kantajaansa vuodesta toiseen upeasta saavutuksesta – minä tein sen! Tälle sivulle olemme koonneet parhaat lahjavinkkimme valmistujaislahjoiksi.

Kalevala-korut ovat enemmän kuin vain koruja. Ne ovat oivaltavan muotoilun, voimaannuttavien tarinoiden ja kestävien arvojen maailma. Kalevala-koruilla on tehty hyvää erityisesti naisille ja lapsille jo yli 80 vuoden ajan, meillä ja muualla.

Tarjoamme verkkokaupan koti- että noutopistetilauksiin ilmaisen toimituksen 6.6. saakka. Etu aktivoituu automaattisesti ostoskorissa.

Pääkaupunkiseudulla Woltin kautta tilatut toimitukset myös ilman veloitusta 5.6. asti.

 
Sold out
Sold out

Voimanaisen korvakorut

Louhetar inspiroituu modernilla tavalla perinteistä. Sarja on nimetty Kalevalan viekkaan ja vahvan Pohjolan emännän, Louhen mukaan.

"Kauniit korvikset, ihanan kevyet vaikka näyttävän kokoiset. Täydelliset sekä juhliin että vähän arkisempaankin tilaisuuteen." / Mari A.
Sold out

Valoisa

Sold out
Sold out

Vetovoima

Sold out
Sold out

Sydämen viesti on ikiaikainen

Björn Weckströmin kultakorut ovat saaneet inspiraationsa Lapin kultahippujen muodoista ja mattapinnoista. Sydän-hela on persoonallinen tulkinta klassikkoaiheesta.

Sold out

Miss Spring

Sold out
Sold out

Paratiisi

Sold out
Sold out

Vain avaruus rajana

Designklassikko Planetaariset laaksot nähtiin Star Wars -elokuvassa Prinsessa Leian yllä. Näyttävä koru avaruusajan prinsessoille, rohkeille oman tiensä kulkijoille.

Sold out

Haave

Sold out
Sold out

Elämän roihua

Elämän roihu -riipuksen toiselta puolelta löytyy kaiverrettuna tärkeä viesti - "Live your dream".

"Ajaton, monikäyttöinen ja käsintehty koru. " / Marjatta L.
Sold out

Oman mielen mukaan

Osta lahja, jota kukaan ei halua vaihtaa. Valitse korulahjakortti, jolla tuet kotimaista käsityötä ja kerrot ikiaikaisia tarinoita.

Sold out

Lahjat tarinallisissa kansissa

Verkkokaupassamme ja Kalevala-myymälöissämme saat korusi nyt pakattuna ainutlaatuiseen Eepos-lahjarasiaan. Näyttävässä Eepos-rasiassa korusi on valmiina valloittamaan lahjansaajan.