Vala-lyhytelokuva

Kalevala ei ole vain koru.

Se on ikuista voimaa. Se on vala.

Vala, jonka minä annan.

Vala, joka minulle on annettu.

Vala, jonka me jaamme.

Katso Aino Sunin ohjaama 6 minuuttia pitkä lyhytelokuva alla.

#minunvala

@annevitala

@mariauunila

Koru edustaa jotain vielä vahvempaa
kuin ne arvometallit, joista se on tehty.

Se on vala.
Vala ihmisten välillä.
Avioliiton vala.
Ystävyyden vala.
Vala sisaruudelle.
Vala itsellesi.
Vala esivanhempiesi,
edeltäjiesi kanssa.

Jaa oma #minunvala-tägillä somessa tai Instagram Storyssa giffeillä. Löydät teksti- ja korugiffit Instagram Storysta hakusanalla 'Kalevala'.

Meidän vala naisten ja tyttöjen hyväksi

Tieto ja taito ovat ne valta ja voima, joilla muutetaan maailmaa, mutta monin paikoin tyttöjen ja naisten mahdollisuudet päästä niistä osallisiksi ovat edelleen rajalliset, tai niitä ei ole lainkaan.

Korujemme myyntituotoilla tuemme pienessä kenialaiskylässä keväällä 2020 käynnistämäämme Kalevala Training Center -hanketta, koulutuskeskusta tytöille ja nuorille naisille. Lue lisää hankeesta tästä.

Kalevala Koru on naisten perustama ja omistama yritys, ja se on perustamisestaan 1937 lähtien puhunut ja toiminut naisten ja lasten hyväksi.

Osta uutuuksia ensimmäisenä

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa ensimmäisenä torstaina 3.9. myyntiin tulevia syksyn uutuuskoruja.

Tutustu kolmeen uutuuskorusarjaan - Kalevala Originals -malliston muinaiskoruperinnöstä modernilla otteella ammentaviin Paratiisi-koruihin, Kalevala Modern -malliston kirkkaassa pronssissa loistaviin Kaaria-koruihin ja Lapponian perintöä kunnioittavan Art by Kalevala -malliston Kultarailoon - Björn Weckströmin (LINK) ensimmäiseen Kalevalalle suunnittelemaan korusarjaan.

Paratiisi

Kaaria

Kultarailo