Tuo taianomaisuutta

Lisää taianomaisuutta

Ylvään pitkä Paratiisi-riipus riittää yksin asun asusteeksi. Se kantaa monenlaisia kulttuurin kerrostumia mukanaan. Kuusi ankkuriketjua liikkuvat kauniisti korun kantajan – ja liehuvien vaatemateriaalien – liikkeiden mukana. Pitkää kaulaketjua voit käyttää myös kaksin kerroin, mikä antaa korulle aivan uuden ilmeen.

Pyörteet-korvakorut ovat kuin ikiaikaiset lähteensilmät. Kuvanveistäjä ja korumuotoilija Björn Weckström on tallentanut lähteen kuvastimessa vaeltavat pilven varjot korujen kultaisena aaltoilevaan pintaan. Kultakorujen innoittajana ovat olleet Lapissa huuhdottujen kultahippujen ainutlaatuiset muodot ja himmeä hohde.

Amuletti-kaulakorun aurinkoleijona koristi alkujaan pienen pyhäinjäännösrasian kantta. Pyhäinjäännöksillä eli reliikeillä ajateltiin olevan ihmeitä tekeviä voimia. Aurinkoleijona-koru voikin toimia kantajalleen onnen amulettina ja voiman tuojana. Amuletti toimii erityisen hyvin — pariisilaiseen tyyliin – myös osana useamman siron kaulakorun rykelmää.

Haltija ammentaa suomalaisesta kansaperinteestä, mutta se on läpeensä moderni. Kullanhohtoinen pronssi ja rombin muotoinen, käsin emaloitu hopealevy ovat dramaattisen tyylikäs yhdistelmä: kuin mystinen tummavetinen lampi keskellä metsän hohdetta. Etenkin Haltija-nappikorvakorut sopivat kaikille sukupuolille ja monenlaiseen tyyliin. Haltijan on suunnitellut Taru Harmaala Chaloff.

Muita taianomaisia korulahjoja

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out