Ikuiseksi tehty

Käsillä ja sydämellä. Kokeneiden ammattilaistemme taitavissa käsissä kulta, hopea ja pronssi saavat lukuisien työvaiheiden jälkeen korun muodon – metalli taipuu tekijän tahtoon. Valmis koru on viesti meiltä sinulle eteenpäin vietäväksi.

Korumme tehdään käsityönä omalla korutehtaallamme Helsingin Konalassa. Suomen suurimpana kultaseppien työllistäjänä kannamme vastuuta alan kotimaisen osaamisen säilyttämisestä ja kehittämisestä. Osoitukseksi kotimaisesta valmistuksesta koruillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Tänä jouluna haluamme esitellä teille kolme kultaseppäämme ja heidän ajatuksiaan korujen valmistamisesta. Jos sinulla käy tuuri voit nähdä heidät tai muita seppiämme työn touhussa tehtaamme yhteydessä sijaitsevassa uudessa Kalevala outlet & experience -myymälässä!

Kultaseppä Sari

"Tämän kaltaisessa pitkäikäisessä yrityksessä on ehtiny olla vuosikymmenten mittaan valtava määrä korun valmistuksen ammattilaisia. On mukava ajatus, että on voinu olla tekemässä ja kehittämässä näitä koruja itsekin."

Sari, korulainen jo yli 25 vuotta.

Kuule lisää Sarin ajatuksia työstä ja rakkaudesta käsillä tekemiseen alla olevalla videolla ja seuraa samalla Prinsessa Leiankin yllä nähdyn ikonisen Planetaariset laaksot -kaulakorun valmistusta.

 

Avaruushopea

Onnenristi-riipus – Kalevala-koru

Ystävänristi-riipus – Kalevala-koru

Toivonristi-riipus – Kalevala-koru

Kultaseppä Petteri

"Käsillä tekeminen voi olla parhaillaan hyvin meditatiivista. Eräänlaista terapiaa mielelle."

Petteri, korulainen jo yli 19 vuotta.

Seuraa Vetovoima-rannekorun valmistusta ja kuule lisää Petterin ajatuksia alla olevalla videolla.

 

Vetovoima

Onnenristi-riipus – Kalevala-koru

Ystävänristi-riipus – Kalevala-koru

Toivonristi-riipus – Kalevala-koru

Kultaseppä Elisa

"Korusta tekee mielenkiintoisen se että sillä on myös tarina ja koru on vain koru ennen kuin se menee jollekin ihmiselle, joka tekee siitä vielä upeamman."

Elisa, korulainen yli 2 vuotta.

Kuule lisää Elisan ajatuksia ja seuraa Kaiho-kaulakorun lukon valmistusta ja muita työvaiheita alla olevalla videolla.

 

Kaiho

Sold out
Kaiho-korvakorut – Kalevala-koru

Sold out