Pimeään vuodenaikaan tarvitaan valoa, iloa ja kauneutta – loppusyksyn juhlissa on lupa (ja suorastaan suotavaa) loistaa! Viimeistele asukokonaisuutesi näyttävillä koruilla ja loista yötaivaan kirkkaimpana kuningattarena. Tälle sivulle olemme koonneet sävähdyttävimpiä korusarjojamme. Tutustu, inspiroidu, ihastu, rakastu!

Tundra

Lapin luonnon karu kauneus ja kahdeksan vuoden aikaa saavat Tundra-koruissa. Korujen kullanhohtoinen pronssi hehkuu yöttömän yön auringon lämpöä ja vie ajatukset Lapin lyhyeen mutta taianomaisen kesään. Tundra-korut on toteutettu yhteistyössä suomalaisen hálon kanssa.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Louhetar

Viekas neito Pohjolan, taioillaan ja loitsuillaan, saa pauloihinsa kenet vaan. Louhetar-korut ovat saaneet innoituksensa taidokkaista nauhapunoksista, jotka koristivat esiäitiemme rautakaudella kantamia solkia, ketjunkannattimia ja puukonkahvoja. Pue yllesi Louhetar-korut ja tule osaksi pohjoisten mahtinaisten ikiaikaista ketjua.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Kaikuja

Kuuset kuiskivat, vuokset vastaavat, kalliot kaikuvat. Luonto puhuu – kuuletko? Kaikuja-koruissa muodon ja materiaalin yltäkylläisyys yhdistyy mattahopean hienostuneeseen hohteeseen. Koruja, jotka huomataan. Koruja, joissa sinut huomataan.

 

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Vetovoima

Jokin vetää sinua vastustamattomasti puoleensa – tunnetko Vetovoiman? Viileää hopeaa ja lämminhehkuista pronssia. Kokeile ja yhdistele ennakkoluulottomasti. Vetovoima-koruissa on arkkitehtoonista jylhyyttä, mutta samalla niiden pinta aaltoilee kepeästi kuin tuulessa hulmuava silkki.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Kosmos

Ken on juhlien kuningatar, kuka kosmoksen kirkkain tähti? Oletko se sinä? Kun ylläsi välkehtivät Kosmos-korut, siitä ei liene epäilystä.

 

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Kaiho

Veistoksellista näyttävyyttä. Korujen muoto, kirkas hohde ja herkkä kuviointi houkuttelevat tulemaan lähemmäs, katsomaan, koskettamaan.

Sold out

Sold out

Sold out

Sielu

Sielukasta muotoilua. Sielun sulavat, orgaaniset kaaret ovat saaneet innoituksensa ihmisvartalon kauneudesta. Koru on kunnianosoitus kantajalleen.

Sold out

Sold out

Sold out

Kivettynyt järvi

Björn Weckströmin suunnittelema Kivettynyt järvi -sormus on todellinen katseenvangitsija. Jokainen sormus on uniikki, sillä akryyliosan sisällä olevat ilmakuplat ja väritehosteet ovat yksilöllisiä. Tätä vuonna 1971 suunniteltua suomalaisen korumuotoilun kansainvälisesti tunnettua klassikkoa on saatavilla rajoitettu erä.

Sold out