Juhlitaan Naistenviikkoa!

Viikolla 29 kalenterissa juhlitaan yksinomaan naisten nimipäiviä.

Onnea nimipäiväsankarit Riikka, Sari, Saara, Sara, Salla, Salli, Marketta, Maarit, Reetta, Reeta, Maaret, Margareeta, Johanna, Hanna, Jenni, Jenna, Jonna, Hannele, Hanne, Joanna, Leena, Matleena, Leeni, Lenita, Olga, Oili, Kristiina, Tiina, Kirsti, Kirsi, Krista ja Kiia.

Tundra-sormus pronssi 170 € | Tundra-korvakorut 2-osainen pronssi 430 € Tundra-sormus hopea 200 € | Tundra-korvakorut 2-osainen hopea 530 €

   

Meillä Kalevala Korulla vietetään Naistenviikkoa joka viikko, sillä naiseus on vahvasti sidottu historiaamme ja tekemiseemme. Olemme naisten johtama ja omistama yritus jo 85 vuoden ajan ja autamme erityisesti naisia ja lapsia sekä edistämme heidän asemaansa. Nämä upeat naiset ja heidän kesätyylinsä on kuvattu merellisessä Porkkalassa.

 

Hopeakorumme on valmistettu 98% kierrätetystä hopeasta!  

Amuletti-riipus Hannunvaakuna 100 € | Amuletti-riipus Aurinkoleijona 120€

Olemme ylpeitä ja iloisia, että keväällä löysimme uuden hyväntekeväisyyskohteen Suomesta – Rusetti ry:n. Rusetti on vuonna 2016 perustettu vammaisten naisten yhdistys, joka toteuttaa Kalevala Korun tuella vammaisettytöt.fi- sivuston. Yhteistyön tavoitteena on, että vammaiset naiset ja tytöt nousevat näkyviksi ja saavat äänensä kuuluviin.

Vetovoima-korvakorut isot hopea 290 € | Vetovoima-korvakorut pyöreät pronssi 140 €

Näyttäviä Naistenviikko-koruja

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out