Lisää levollisuutta

Lisää levollisuutta

Sirot hopeiset Valoisa-rengaskorvakorut sopivat monenlaisille korunkäyttäjille – myös niille, jotka eivät normaalisti käytä koruja. Elegantisti välkehtivät korvakorut eivät huuda huomiota mutta tekevät asusta oitis viimeistellyn. Minimalisti pitää renkaita yksinään, eklektisemmän tyylin ystävä taas yhdistää muihin koruihin. ”Ympyrä kuvastaa aurinkoa, joka sädehtii, hehkuu ja levittää lämpöä, voimaa, positiivista energiaa, elämän iloa ja hyvää oloa”, kertoo Valoisa-sarjan suunnittelija Tiina Arkko. 

Björn Weckströmin suunnittelema Cataract-rannekoru on yhtä majesteetillinen kuin sen innoituksen lähde: pohjoisen karun luonnon läpi virtaavien jokien jyrkät kosket.

Cataract tarkoittaa vesiputousta, ja korun veistoksellisella pinnalla voikin nähdä veden kuohunnan liikkeitä. Juurruttava ja pohjoisen luonnon levollista voimaa tuova koru erityisiin tilanteisiin.

Kaikuja-korvakorut ovat yksinkertaisen tyylikkäät mutta samalla kuin miniatyyriveistokset – tai tyynen järven pinnalla kelluvat lumpeenlehdet. Minimalisti pitää nappikorviksia päivällä ja vaihtaa suurempiin Kaikuja-korvakoruihin karkeloihin.

Voit hankkia korvakoruja myös yksittäin, jolloin voit käyttää toisessa korvassa isompaa ja toisessa pientä versiota korvakorusta tasapainottamassa levottomuutta. Takuuvarma lahja jokaiselle korvakorujen käyttäjälle. Kaikuja-korusarjan on suunnitellut Heli Kauhanen.

Marja Sunan suunnittelema Lumikukka on yksi rakastetuimpia korumallejamme. Se huokuu rauhaa ja levollisuutta, tuo mieleen talven lepoon laskeutuneen luonnon – ja sen miten elämä kerää kylmyyden alla voimaa uuteen kukoistukseen.

Lumikukka-korvakorut sopivat kaikenlaisille pukeutujille ja tuovat kantajan olemukseen Suomen talven tyyneyttä.

Lisää levollisuutta

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out