Kotimaisena käsityönä valmistetut Kalevala-korut ovat aina arvostettuja liikelahjoja. Saat ne nopealla toimituksella upeissa korurasioissa - katso valikoimamme.

Kalevala on yksi Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista tuotemerkeistä. Olemme valmistaneet koruja yli 80 vuoden ajan. Yritys -ja merkkipäivätoimituksissa meillä on yhtä pitkä kokemus. Kalevalan laaja mallisto tarjoaa monia eri hintaisia vaihtoehtoja yhteistyökumppaneiden tai vaikkapa omien työntekijöiden muistamiseen. Kaikkia mallistomme tuotteita on saatavilla myös yrityslahjoina. Suosituimpia yrityslahjojamme ovat esimerkiksi Vanamo-, Lumikukka- ja Valoisa-tuoteperheiden korut naisille. Miesten suosikki on esimerkiksi Elämän Roihu -malliston tuotteet.

Yksilöllinen yrityslahja

Erityistä osaamisaluettamme ovat yrityksen tai yhteisön omista lähtökohdista suunnitellut korusarjat. Omat korumuotoilijamme suunnittelevat koruja tilaustyönä yrityslahjoiksi tai merkkipäivän kunniaksi. He suunnittelevat korut yksilöllisesti ja yksinoikeudella tilaajan käyttöön. Lopputuloksena taiteellinen oivallus yhdistyy asiakkaan tavoitteisiin viestiä erilaisille ryhmille, kuten omille työntekijöille, liikekumppaneille ja yhteistyöpartnereille.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä mikä koru sopisi juuri teidän yrityksellenne.

myyntitilaukset @ kalevala.fi