Kuka sanoi, että molemmissa korvissa pitäisi olla samanlaiset korvakorut tai yhtä monta? Yhdistele korvakoruja rohkeasti, leikittele ja hassuttele niillä – kultakorun rinnalle hopeaa, pienen hopeanapin kaveriksi näyttävä riippuva pronssikorvakoru. Yksi, kaksi, kolme – tiesithän, että verkkokaupastamme ja Kalevala-myymälöistämme voit ostaa mallistossa olevia korvakoruja myös yksittäin? Yksittäisen korvakorun hinta on puolet parin hinnasta. Tämä vinkiksi myös sinulle, joka taannoin harmittelit somessa, että suosikkikorvakorultasi meni pari kasvomaskin mukana roskiin…

Huomioithan yksittäisiä korvakoruja ostaessasi, että osa korvakorumalleistamme on toistensa peilikuvia. Ole siis tarkkana kumman korvan korvakorun tilaat!

290€ / 145€

Pari / Puolipari

150€ / 75€

Pari / Puolipari

110€ / 55€

Pari / Puolipari

130€ / 65€

Pari / Puolipari

85€ / 42,50€

Pari / Puolipari

100€ / 50€

Pari / Puolipari

150€ / 75€

Pari / Puolipari

150€ / 75€

Pari / Puolipari

Laaja valikoima korvakoruja

Saat ostettua kaikki mallistomme korvakorut myös yksittäisinä.

Pidä korusi kauniina vuodesta toiseen

Jos kadonneen tilalle ostamasi korvakoru on paljon säihkyväisempi kuin vanha, ei hätää – Kalevala-puhdistusliinalla taiot vanhasta korvakorustasi kuin uuden!

Oikein hoidettuina ja säilytettyinä korvakorut pysyvät ehjinä ja kauniina. Suosikkikorvakorusi, joita käytät päivittäin, on syytä puhdistaa säännöllisesti. Varsinkin tappikorvakorujen taustanasta ("pukinsarvi") tuppaa keräämään likaa itseensä.

Jalokiven istutuksen taakse kertyvä lika taas voi estää valon taittumisen ja saada jalokiven näyttämään värittömältä ja elottomalta. Peruspuhdistukseen riittää lämmin vesi ja mieto käsitiskiaine tai saippua.

Satunnaisesti käytössä olevat korvakorut on hyvä säilyttää omissa rasioissaan. Ekstrasuojaa tummumista vastaan antaa ilmatiivis muovipussi. Kylppärin lavuaarin reuna ei ole oikea paikka säilyttää koruja. Rikkoutuneet tai pahoin tummuneet korvakorut voit kunnostuttaa uudenveroisiksi Kalevala-huoltopalvelussamme.

Silikonistoppareiden avulla pidät huolen, että rakkaat korvakorusi eivät pääse putoamaan käytössä.

Sold out
Sold out