Ikuiseksi tehty.

Käsillä ja sydämellä. Kokeneiden ammattilaistemme taitavissa käsissä kulta, hopea ja pronssi saavat lukuisien työvaiheiden jälkeen korun muodon – metalli taipuu tekijän tahtoon. Valmis koru on viesti meiltä sinulle eteenpäin vietäväksi.

Jokainen koru kertoo tarinan. Ostaessasi korun verkkokaupastamme tai Kalevala-myymälöistämme pakkaamme sen ainutlaatuiseen Eepos-rasiaan, jossa koru ja sen tarina kulkevat yhdessä tarinallisissa kansissa. Voit myös liittää tilaukseesi omat terveisesi lahjan saajalle – taitamme terveisesi kauniiksi kortiksi ja liitämme sen korulahjan mukaan.

Anna lahjaksi ajaton, suomalaisena käsityönä tehty Kalevala-koru. Muotoilua, joka kestää aikaa. Vastuullisesti valmistettuja koruja, joilla tehdään hyvää, meillä ja muualla.

Vastuullista valmistusta


Vastuullinen koruvalmistus tarkoittaa meille ympäristöä säästävää, ihmisoikeuksia kunnioittavaa ja yhteisön hyvinvointia edistävää toimintaa. Kalevala Korulle on aina ollut tärkeätä raivata tietä kohti kestävää, tasa-arvoista maailmaa. Voimme ylpeydellä sanoa valmistavamme koruja Euroopan moderneimmassa korutehtaassa Helsingin Konalassa.

 

Kotimaista käsityötä


Kaikki Kalevala-korut on aina tehty Suomessa käsityönä. Vaikka esimerkiksi tuotekehityksessämme ja korujen pinnoituksessa on käytössä uusin huipputeknologia, on korujen tekeminen edelleen pitkälti käsityötä – keskimäärin jokainen Kalevala-koru kulkee keskimäärin kymmenen käsiparin kautta matkalla aihiosta valmiiksi tuotteeksi.

 

Perintö joka elää


Enemmän kuin vain koruja, enemmän kuin vain korulauseita. Kalevala Koru on kaunistanut ihmisten arkea ja juhlaa jo yli 80 vuotta. Yhtä kauan koruillamme on tehty myös konkreettista hyvää - autettu erityisesti naisia ja lapsia ja edistetty heidän asiaansa ja asemaansa.