Tervetuloa kevät! Auringon valo ja lämpö kutsuu luonnon juhlimaan – juhli sinäkin. Loista iloisissa väreissä ja viimeistele asukokonaisuutesi kotimaisilla käsintehdyillä Kalevala-koruilla. Niissä yhdistyvät omintakeinen kauneus, trendien yli kantava muotoilu, tinkimätön laatu ja vastuullisuus. Tälle sivulle olemme koonneet valovoimaisimmat korumme kevään juhliin.

Tundra

Lapin luonnon karu kauneus ja kahdeksan vuoden aikaa saavat Tundra-koruissa. Korujen kullanhohtoinen pronssi hehkuu yöttömän yön auringon lämpöä ja vie ajatukset Lapin lyhyeen mutta taianomaisen kesään. Tundra-korut on toteutettu yhteistyössä suomalaisen hálon kanssa.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Paratiisi

Kalevala Originals -koruissa muinaiset tarinat ja uskomukset heräävät eloon. Muinaiskorujen ikiaikaisesta kauneudesta innoituksensa saaneet korut tuovat viestin aikojen takaa.
Ripusta kaulaasi ja korviisi esiäitiemme voima – on sinun vuorosi viedä viestiä eteenpäin.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Louhetar

Viekas neito Pohjolan, taioillaan ja loitsuillaan, saa pauloihinsa kenet vaan. Louhetar-korut ovat saaneet innoituksensa taidokkaista nauhapunoksista, jotka koristivat esiäitiemme rautakaudella kantamia solkia, ketjunkannattimia ja puukonkahvoja. Pue yllesi Louhetar-korut ja tule osaksi pohjoisten mahtinaisten ikiaikaista ketjua.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Kaikuja

Kuuset kuiskivat, vuokset vastaavat, kalliot kaikuvat. Luonto puhuu – kuuletko? Kaikuja-koruissa muodon ja materiaalin yltäkylläisyys yhdistyy mattahopean hienostuneeseen hohteeseen. Koruja, jotka huomataan. Koruja, joissa sinut huomataan.

 

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Vetovoima

Jokin vetää sinua vastustamattomasti puoleensa – tunnetko Vetovoiman? Viileää hopeaa ja lämminhehkuista pronssia. Kokeile ja yhdistele ennakkoluulottomasti. Vetovoima-koruissa on arkkitehtoonista jylhyyttä, mutta samalla niiden pinta aaltoilee kepeästi kuin tuulessa hulmuava silkki.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Kosmos

Ken on juhlien kuningatar, kuka kosmoksen kirkkain tähti? Oletko se sinä? Kun ylläsi välkehtivät Kosmos-korut, siitä ei liene epäilystä.

 

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Avaruushopea

Björn Weckströmin suunnitteleman Avaruushopea-korusarjan designklassikot Planetaariset laaksot ja Darinan koru nähtiin Star Wars -elokuvassa Prinsessa Leian yllä. Näyttäviä koruja avaruusajan prinsessoille ja kuningattarille, rohkeille oman tiensä kulkijoille.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Kaiho

Veistoksellista näyttävyyttä. Korujen muoto, kirkas hohde ja herkkä kuviointi houkuttelevat tulemaan lähemmäs, katsomaan, koskettamaan.

Sold out

Sold out

Sold out

Kullan kimallusta

Kulta on metalleista jaloimpia ja arvokkaimpia. Sen kauneus ei koskaan katoa, eikä sen loisto kuunaan himmene. Kesäillan viimeiset auringonsäteet hohkavat lämpimästi mattakultaisten korujen eläviltä pinnoilta.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Kaaria

Taivaanrannassa kultaisena hohtava kaari
Hyvästelee laskevan auringon
Saattaa päivän mailleen
Tekee siitä eilisen
Samaan aikaan, jossain muualla
Saman kaaren alla nouseva aurinko
Toivottaa tervetulleeksi huomisen
Eilinen ja huominen
Ajan ja elämän ikuinen jatkumo
Kultaisen kaaren yhdistämät

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Hopean hohtoa

Kevään odotetuin uutuus, Kosmos-sormus hohtaa kuin täysikuu ja se toimii myös yksinään juhla-asun viimeistelevänä katseenvangitsijana, kuten myös hálon suunnittelema Tundra-sormus, jonka hienostunut pintastruktuuri ja hopean viileä hohde kutsuvat tulemaan lähelle ja katsomaan tarkasti. Björn Weckströmin suunnittelemat Kivettynyt järvi -sormukset ovat uniikkeja, sillä akryyliosan sisällä olevat ilmakuplat ja väritehosteet ovat yksilöllisiä. Tätä vuonna 1971 suunniteltua suomalaisen korumuotoilun kansainvälisesti tunnettua klassikkoa on saatavilla rajoitettu erä.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Inspiroidu

Katso kaikki koruvinkit kevään ja kesän juhliin