Kalevala-timanttisormuksissa yhdistyvät ajaton muotoilu ja suomalaisen kultasepäntaidon vuosisataiset perinteet. Koska kihlaus on lupaus yhteisestä huomisesta ja avioliitto lupauksen lunastus, on tärkeää, että löydät juuri omanlaisesi sormuksen. Valikoimastamme löytyy modernia muotoilua edustavia timanttisormuksia, sekä vuosikymmeniä mallistossamme olleita klassikkosormuksia. Tarjoamme kultasormuksen ostajalle aina kaiverruksen veloituksetta.

Varaa henkilökohtainen tutustumisaika myymälöihimme sähköpostitse flagship [at] kalevala.fi. Saat henkilökohtaista opastusta sormuksen valintaan ja pääset rauhassa tutustumaan laajaan valikoimaamme. Tarjoamme myös mahdollisuuden tulla henkilökohtaiseen sormustapaamiseen aukioloaikojen ulkopuolella.

Kihla- ja vihkisormukset

Sold out
Sold out
Metsäpirtti-sormus – Kalevala-koru

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out

Varaa aika sormustapaamiseen

Value is required
Kiitos viestistä, vahvistamme aikasi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Morsiamen korut

Isoa juhlapäivää varten kannattaa sunnitella korut hyvissä ajoin. Valitse korut, jotka miellyttävät itseäsi vielä vuosienkin päästä – koruissa elää mukana muisto tärkeästä päivästä ja ne ilahduttavat myös arkikäytössä. Etsit sitten näyttäviä tai herkkiä koruja asuusi, valikoimastamme löytyy varmasti etsimäsi.

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out
Sold out
Sold out
Sold out
Sold out

Huomenlahjat

Perinteisesti huomenlahjalla tarkoitetaan aviomiehen vaimolleen hääyötä seuraavana aamuna antamaa lahjaa. Huomenlahjaperinne tunnetaan laajalti eri kulttuureissa ympäri maailman, ja tapa juontaa juurensa kauas historian hämäriin. Alkujaan huomenlahja ei ollut pelkkä romanttinen ele ja rakkaudenosoitus, vaan vaimon kannalta tärkeä käytännön järjestely – jos aviomies kuolisi, huomenlahjana saatu omaisuus turvaisi lesken toimeentulon.

Tänä päivänä suosituin huomenlahja on koru. Kantajansa yllä huomenlahjaksi saatu kaunis koru muistuttaa vuosikymmenestä toiseen ensimmäisestä yhteisestä aamusta, eikä se menetä kauneutta ja arvoaan.

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out
Sold out
Sold out