Keskikesän juhla

Kesän ensimmäinen kuukausi alkaa kääntyä loppua kohden ja keskikesän juhla lähestyy. Nyt juhlitaan vuoden pisintä ja valoisinta päivää hyvän ruoan parissa yhdessä ystävien ja perheen kesken. Tunnelmaa tuovat juhannuskukat on poimittu oman mökin viereiseltä niityltä. Samalla osallistuimme omalta osaltamme vieraslajina tunnetun lupiinin hävitystalkoisiin ja saimme seitsemän kukkaa tyynyn alle. Loppukesä meneekin taikojen tuloksia odotellessa!

 

Amuletti-riipus Aurinkoleijona 120 € | Amuletti-riipus Hannunvaakuna 100 € | Valoisa-rannekoru 95 € | Tundra-sormus 200 €

Tundra-korvakorut 530 €

Kaikki hopeakorumme on valmistettu 98% kierrätetystä hopeasta!

Juhannuslookin suunnittelu voi tuottaa vaikeuksia, sillä Suomen kesän sää voi tunnetusti yllättää vielä viime hetkelläkin. Korut ovat oiva tapa tehdä arkisestakin asusta näyttävä. Oli kyseessä sitten villapaita ja kumisaappaat tai kesän luottomekko.

Kosmos-sormus 120 € | Valoisa-rannekoru 90 €

Vetovoima-korvakorut 190 €

Minimalistiseen tyyliin voit lisätä näyttävämpiä koruja tai kukkamekkoon siroja amuletteja. Juhannus on myös täydellinen tilaisuus testailla villejäkin tyylejä. Yhdistä rohkeasti kookkaampia koruja erilaisiin väreihin ja kuoseihin!

Ihanaa juhannusta!

Amuletti-riipus Aurinkoleijona 95 € | Amuletti-riipus Osmansolmu 85 € | Vetovoima-rannekoru 190 €  

Tundra-korvakorut 430 €

Tundra-korvakorut 430 €

Korut keskikesän juhlaan

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out