Säihkyen
juhlakauteen

Loppuvuoden juhlakausi on täällä! Pimeisiin iltoihin tarvitsemme ystäviä ja iloa, naurua ja säihkettä. Tässä vinkkimme kauden kauneimpiin koruihin ja hehku upeana läpi juhlahetkien. Alla olevien kuvien kautta palaamme vielä hetkeksi Linnan juhliin 6.12.

Kaikki Kalevala-korut on suunniteltu kestämään aikaa. Nämä juhlien ykkösasusteet eivät ole siis hetken kumppaneita, vaan säilyvät ajattomina mukanasi juhlasta juhlaan, vuodesta toiseen.

Juhlakausi huipentui
itsenäisyyspäivään

Linnan vieraat sädehtivät kilpaa, ja iloksemme juhlakansan yllä nähtiin myös lukuisia Kalevala-koruja. Tämän vuoden suosikkikorut olivat selvästi Vetovoima, Tundra sekä Kosmos. Upeissa juhlatyyleissään rouva Jenni Haukio, pääministeri Sanna Marin, Sari Multala, Sari Jalonen, Miapetra Kumpula-Natri ja Kaisu Ketola.

Linnan juhlissa nähtiin katseenvangitsijoita ja kokonaisia korusarjoja eri muotoilijoilta. Edellisiä vuosia vahvemmin näkyi myös vastuullisuus ja kierrättäminen sekä puvuissa että koruissa.

Talven säihkyvin juhlatyyli syntyu yhdistelemällä rohkeasti erilaisia koruja ja materiaaleja – lämpimän hehkuvaa pronssia ja ylellistä kultaa sekoitettuna viileään hopeaan.

Talven säihkyvin juhlatyyli syntyy rennolla otteella yhdistellyistä koruista – lämpimän hehkuvaa pronssia ja upeaa kultaa sekoitettuna viileään hopeaan. Luottopikkumustasi näyttää kuin uudelta, kun asustat sen runsailla koruilla ja yhdistät eri korutyylejä keskenään. Enemmän on enemmän tänä syksynä! Panosta meikissä hehkuvaan ihoon, tee hiuksiisi rennon näyttävä kampaus, ja viimeistele juhla-look lempituoksullasi. 

Löytyisikö juhlatyylin viimeistelijäsi Kalevala Pidetty -koruvalikoimasta? Katso koko ajan päivittyvä second hand -koruvalikoimamme 16.11. alkaen sivuiltamme ja löydä aarre, jota jokaisella ei ole.

Pääministeri Sanna Marin / Kuva: Vesa Moilanen, Lehtikuva

Pääministeri Sanna Marin / Kuva: Vesa Moilanen, Lehtikuva

Milla Madetoja

Pihla Keto-Huovinen

Rouva Jenni Haukio ja Tasavallan presidentti Sauli Niinistö / Kuva: Vesa Moilanen, Lehtikuva

Sari Multala / Kuva: Vesa Moilanen, Lehtikuva

Krista Mikkonen ja Tiina Elo

Euroopan Parlamentin jäsen Miapetra Kumpula-Natri / Kuva ja tyyli: Girl’s best friend/Krista Stenberg. Puku: Ompelimo Sormustin.

Kaisu Ketola / Kuva: Vesa Moilanen, Lehtikuva

Löydä oman juhlatyylisi kulmakivet

Pronssin hehkua ja kullan kimallusta

Viileää hopeaa

Katseenkääntäjiä

Hohtavaa kauneutta

Inspiroidu juhlakauden koruista