Haltioidu Haltijasta

Taru Harmaala Chaloffin suunnittelema graafinen korusarja on toteutettu kirkkaasta pronssista, joka hehkuu kuin kulta. Sarja on nyt saatavilla myös taianomaisen hopeisena. Koruihin on liitetty intensiivisen metsänvihreäksi emaloitu hopealevy. Haltija-sarja valmistetaan kotimaisena käsityönä Kalevala Korun tehtaalla Konalassa kuten kaikki muutkin korumme.

Kautta aikojen metsän puille on uskottu ilot ja surut – metsä kuuntelee, muttei kerro. Yhä edelleen moni löytää metsästä rauhan ja yhteyden luontoon. Haltija – metsänhenki – tuo päivääsi taianomaista kauneutta.

Kautta aikojen metsän puille on uskottu ilot ja surut – metsä kuuntelee, muttei kerro. Yhä edelleen moni löytää metsästä rauhan ja yhteyden luontoon. Haltija – metsän henki – tuo päivääsi taianomaista kauneutta.

Minä olen

auringon kulta ihollasi

aarnivalkea sielussasi

yössä kukkuva käkönen

minä olen haltija

metsänhenki ja voima

minä olen

sinä olet

Nyt myös hopeisena

Kirkkaasta hopeasta tehtyjen korujen keskellä loistaa emaloitu hopealevy. Emalin vihreä sävy on hieman viileämpi kuin pronssisissa Haltijoissa. Emaloinnin on tehnyt Pauliina Rundgren studiollaan Mikkelin Kenkäverossa.

Kultaseppä, taiteen maisteri Taru Harmaala Chaloffille korut ovat itseilmaisun välineitä. Hänen suunnittelemansa korut käsittelevät usein henkilökohtaisia kokemuksia. Korujen muotokieli on pelkistettyä antaen tilaa korunkantajan mielikuvitukselle. Korusta tulee käyttäjälleen merkityksellinen, kun hän lisää siihen oman tarinansa. Koru, johon on vahva tunneside, antaa kantajalleen voimaa.

Nyt myös hopeisena

Kirkkaasta hopeasta tehtyjen juhlavien korujen keskellä loistaa rombin muotoinen emaloitu hopealevy. Emalin vihreä sävy on hieman erilainen kuin pronssisissa Haltijoissa.

Haltija-korusarja

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out