Suomalaisten naisten perustama ja omistama Kalevala Koru on enemmän kuin muotoilutalo. Kalevala on vala ajattomalle kauneudelle, voimaannuttaville tarinoille ja kestäville arvoille. Vala käsityölle ja kotimaisuudelle, vala naiseudelle ja tasa-arvolle, vala vapaudelle ja tulevaisuudelle. Vala minulle ja meille.

Kalevala ei ole vain koru.

Kalevala on ikuista voimaa. Se on vala. Vala, jonka minä annan. Vala, joka minulle on annettu. Vala, jonka me jaamme.

Katso ohjaaja Aino Sunin lyhytelokuva (6 min).

Jaa oma #minunvala

Kalevala-koru edustaa jotain vielä vahvempaa kuin ne arvometallit, joista se on tehty.

Se on vala. Vala ihmisten välillä. Vala ystävyydelle. Vala sisaruudelle. Vala itsellesi. Vala sukupolvien välillä.

Jaa oma #minunvala-tägillä somessa tai Instagram Storyssa giffeillä. Löydät korugiffit Instagram Storysta hakusanalla 'Kalevala'.

Vala naisten ja tyttöjen hyväksi

Tieto ja taito ovat ne valta ja voima, joilla muutetaan maailmaa, mutta monin paikoin tyttöjen ja naisten mahdollisuudet päästä niistä osallisiksi ovat edelleen rajalliset, tai niitä ei ole lainkaan.

Kalevala Korun rahoituksella on pienessä kenialaiskylässä keväällä 2020 käynnistetty Kalevala Training Center -hanke, koulutuskeskus tytöille ja nuorille naisille. Lue lisää hankeesta tästä.

Kalevala Koru on naisten perustama ja omistama yritys, ja se on perustamisestaan 1937 lähtien puhunut ja toiminut naisten ja lasten hyväksi.

Seuraa Kalevala Training Centerin arkea ja edistysaskelia some-kanavissamme.

Kalevalan ensimmäiset uutuudet

Tutustu kolmeen uutuuskorusarjaan - Kalevala Originals -malliston muinaiskoruperinnöstä modernilla otteella ammentaviin Paratiisi-koruihin, Kalevala Modern -malliston kirkkaassa pronssissa loistaviin Kaaria-koruihin ja Lapponian perintöä kunnioittavan Art by Kalevala -malliston Kultarailoon - Björn Weckströmin ensimmäiseen Kalevalalle suunnittelemaan korusarjaan.

Vala ajattomalle kauneudelle, voimaannuttaville tarinoille ja kestäville arvoille