Anna rohkeutta

Vahvista rohkeutta

Rakastaako lahjansaaja voimakkaita linjoja ja perusvärejä? Kosmos-korvakoruissa on aitoa meripihkaa, eli miljoonia vuosia vanhaa havupuiden kivettynyttä pihkaa. Se tuo voimakkaaseen muotokieleen dramaattisen silauksen. Näyttävinä heiluvien Kosmosten voi ajatella ohjailevan ties mitä luonnonvoimia – ja kanavoivan niitä kantajalleen.

Kosmos-sarjan suunnittelija on Antonio Mazzamauro, joka on työskennellyt useissa kansainvälisissä muotitaloissa. Inspiraatio mallistoihin syntyy elämän ja ilmiöiden jatkuvasta havainnoimisesta.

Legenda-sormuksen malli perustuu vanhaan viikinkisormukseen, joka on toiminut kiitoslahjana ylisille jumalille. Alkuperäinen kultarengas löytyi Karjalan Metsäpirtistä 1920-luvulla, ja löydön pohjalta on suunniteltu nykyisin Legenda-nimellä tunnettu sormus.

Sormusta voi ajatella nykypäivänäkin viestinviejänä maailmaa ohjaileville voimille – ainakin sormuksen kantajan sisällä oleville. Se antaa kantajalleen palan voittamatonta viikinkienergiaa.

Muistatko Tähtien sota -elokuvan ja prinsessa Leian? Siinä tapauksessa muistat ehkä myös Planetaariset laaksot -kaulakorun, joka on Leialla elokuvan loppukohtauksessa yllään. Planetaariset laaksot on kirjaimellisesti osa kulttuurihistoriaa, ja se tekee asusta kuin asusta – ja sen kantajasta – silmänräpäyksessä erityisen ja huomiota herättävän.

Galaktinen tuuli -korvakorut ovat kuin kaksi riippuvaa veistosta. Ne ovat osa Björn Weckströmin Avaruushopea-kokoelmaa, joka syntyi vuonna 1969. Galaktinen tuuli -korvakoruissa on nimensä mukaisesti annos avaruudellista ääretöntä voimaa. Ne korvissaan ei jää sivustakatsojaksi.

Lisää rohkeutta

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out