Kalevala Korun arvonnan säännöt

Järjestäjä

Kalevala Koru Oy (”Kalevala Koru” tai ”järjestäjä”),
Hankasuontie 11
00390 Helsinki, FINLAND

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Mitä kalevalaista voimaa juuri nyt tarvitset? -testiin vastanneiden kesken arvontaan.

Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki testin tehneet Suomessa asuvat 15 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien Kalevala Koru Oy:n oma henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat osallistumiseen vanhempien luvan.

Kampanja-aika

Kilpailu on käynnissä 22.2. - 23.3.2022 klo 23.59 asti (GMT+2).

Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua vastaamalla Kalevala-testiin ja jättämällä sähköpostiosoitteen kyselyn lopuksi.

Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Kilpailussa on yksi voittaja. Voittaja saa valita 2 kpl vapaavalintaista Amuletti-riipusta (yhden amuletin arvo 85-120 €), yhden itselleen ja yhden ystävälleen. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse. Mikäli Kalevala Koru ei tavoita voittajaa 31.3.2022 mennessä, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamiin osoitteiseen. Voittajan nimeä ei julkisteta.

Järjestäjän vastuu

Kalevala Koru vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kalevala Koru ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Kalevala Korulle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

Muut ehdot

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Kalevala Korun niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kalevala Koru pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailun sääntösivulla. Kalevala Koru pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan.

Kalevala Koru ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin, jos ei suostumusta erikseen anneta. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.