Äitienpäivänä muistamme elämämme rohkeita ja itsevarmoja naisia: äitejä, isoäitejä ja anoppeja. Joskus voi olla vaikeaa keksiä, mitä antaa äitienpäivälahjaksi. Toimiva lahja kestää aikaa, mutta on myös merkityksellinen. Anna tänä äitienpäivänä lahjaksi koru, jolla tehty hyvää naisille ja lapsille jo yli 80 vuotta, meillä ja muualla. Kalevala-koru, joka on kotimaisena käsityönä vastuullisesti valmistettu.

Etsit sitten ideoita äitienpäivälahjaksi omalle äidille, isoäidille taikka anopille, voit löytää tästä artikkelista ideoita ja inspiraatiota. Kokosimme artikkeliin kaikki parhaat äitienpäivälahjamme helpottamaan lahjan ostoa!

Verkkokaupassamme ja Kalevala-myymälöissämme saat korusi nyt pakattuna ainutlaatuiseen Eepos-lahjarasiaan. Näyttävässä Eepos-rasiassa korusi on valmiina valloittamaan lahjansaajan. Voit myös liittää tilaukseesi omat terveisesi lahjan saajalle – taitamme terveisesi kauniiksi kortiksi ja liitämme sen korulahjan mukaan.

Kevään lahjasetit

Tänä keväänä olemme tehneet rajoitetun erän kaula- ja korvakorusettejä kolmesta suosikki-korusarjastamme ja pakanneet ne sinulle valmiiksi kauniiseen lahjarasiaan. Kaulakoru ja korvakorut samassa lahjapakkauksessa – kätevää! Lahjaseteissä 20 euron ostoetu.

Review by Inka V. on 19 Feb 2021review stating Aivan ihanaa ja osaavaa asiakaspalvelua
Review by Inka V. on 19 Feb 2021review stating Aivan ihanaa ja osaavaa asiakaspalvelOlin erittäin tyytyväinen ostokokemukseeni Keskuskadun liikkeessä. Sain todella hyvää apua äitini syntymäpäivälahjan ostoon. Kiitos tuhannesti!

Sold out

Sold out

Sold out

Äidille pientä ja siroa..

Pienen korun suuri vaikutus. Koruista pienimmätkin voivat kertoa suuria tarinoita. Muistoja menneestä, kertomuksia tästä päivästä, annettaviksi eteenpäin tuleville sukupolville. Pienessä korussa sydämesi viesti kulkee äidin mukana vuodesta toiseen.

Amuletti

Amuletti, onnentuoja. Entisaikoina korut olivat kantajalleen enemmän kuin vain kauniita esineitä. Monet esiäitiemme korujen kuviot ja koristeet olivat väkeviä symboleja, joiden uskottiin tuovan onnea, terveyttä ja menestystä, sekä pitävän loitolla pahat henget ja ajatukset.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Valoisa

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Kaaria

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Suomen Naarasleijona

Pelottomasti tulevaisuuteen katsovaa Suomen naarasleijona -riipusta voivat kantaa kaikki, joille tasa-arvo, yhdenvertaisuus ja oikeudenmukaisuus on sydämen asia.

"Suomen naarasleijona -riipus on upea ja täydellinen kaunotar, niin kuin me kaikki suomalaiset naarasleijonat olemme!" / Hannamari V.

Sold out

Sold out

Kosmos

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

My Foolish Heart

Sold out
Sold out

Kulta on metalleista jaloimpia ja arvokkaimpia. Sen kauneus ei koskaan katoa, eikä sen loisto kuunaan himmene. Ei ole sattumaa, että kautta aikojen ikuisen rakkauden merkiksi on saatu ja annettu juuri kullasta tehtyjä koruja. Kultainen Kalevala-koru sanoo sen, mitä sanat eivät riitä kertomaan.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Lapsen syntymä, uuden elämän alku.

Lapsi-korussa pienokaiset – silloinkin, kun ovat jo kasvaneet isoiksi – kulkevat aina äidin matkassa. Helaan voi istuttaa kolme kiveä eri väreissä.

"Ihana ajatus odottavalle äidille. Mahdollisuus vielä päivittää kiviä sen mukaan, jos perhe kasvaa." / Aki I.

Sold out

Paratiisi

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

..vai suurta ja näyttävää

Tämän päivän äiti ei turhia kainostele, oli hän sitten Louhi tai Lemminkäisen äiti. Hän ei epäröi näyttää, kuka on ja kuka käskee. Näyttävillä koruillaan hän kääntää päät ja kerää katseet. Kalevala-koruissa elävät rinta rinnan esiäitiemme perintö ja nykymuotoilijoiden rohkea, ennakkoluulottomasti uutta luova näkemys. Anna äidille voimakoru, jonka muotoilu on yhtä ajatonta ja ikuista kuin äidinrakkaus.

Kaikuja

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Tundra

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Vetovoima

Vetovoima-korujen suunnittelun lähtökohtana on ollut oivaltava muotoilu, leikkimielisyys ja yhdisteltävyys. Korvakoruja voi yhdistellä kahdesta osasta koostuvia korvakoruja eri tavalla ja lopputulos on aina omanlainen.

"Juuri sopivasti lisäglamouria - modernilla tvistillä - moneen asuun ja tilaisuuteen. Pronssin säihke yhdistettynä upeaan muotoon nostaa juhlafiilikseen joka kerta!" / Kaisa K.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Louhetar

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Varma lahjavalinta

Osta lahja, jota kukaan ei halua vaihtaa. Valitse korulahjakortti, jolla tuet kotimaista käsityötä ja kerrot ikiaikaisia tarinoita.

Sold out

Katso kaikki lahjavinkit äidille

Sunnuntaina 9. toukokuuta juhlimme taas äitejä. Tiesitkö muuten, että äitienpäivää vietettiin ensimmäisen kerran Suomessa jo vuonna 1918? Toukokuun toinen sunnuntai vakiintui äitienpäivän ajankohdaksi Suomessa vuonna 1927, eli äitienpäivä 2021 on 95. äitienpäivä nykyisellä paikallaan.