Anna äitienpäivälahjaksi koru, joilla on tarina ja merkitys. Koru, jolla tehty hyvää naisille ja lapsille jo yli 80 vuotta, meillä ja muualla. Koru, joka on kotimaisena käsityönä vastuullisesti valmistettu. Kokosimme tälle sivulle parhaat lahjavinkkimme äideille.

Äidille pientä ja siroa..

Pienen korun suuri vaikutus. Koruista pienimmätkin voivat kertoa suuria tarinoita. Muistoja menneestä, kertomuksia tästä päivästä, annettaviksi eteenpäin tuleville sukupolville. Pienessä korussa sydämesi viesti kulkee äidin mukana vuodesta toiseen.

Valoisa

Sold out
Sold out

Kaaria

Sold out
Sold out

Suomen naarasleijona – päivittäinen annos positiivista asennetta ja
energiaa.

Pelottomasti tulevaisuuteen katsovaa Suomen naarasleijona -riipusta voivat kantaa kaikki, joille tasa-arvo, yhdenvertaisuus ja oikeudenmukaisuus on sydämen asia.

"Suomen naarasleijona -riipus on upea ja täydellinen kaunotar, niin kuin me kaikki suomalaiset naarasleijonat olemme!" / Hannamari V.

Sold out

Arieta

Sold out
Sold out

My Foolish Heart

Sold out
Sold out

Lapsen syntymä, uuden elämän alku.

Lapsi-korussa pienokaiset – silloinkin, kun ovat jo kasvaneet isoiksi – kulkevat aina äidin matkassa. Helaan voi istuttaa kolme kiveä eri väreissä.

"Ihana ajatus odottavalle äidille. Mahdollisuus vielä päivittää kiviä sen mukaan, jos perhe kasvaa." / Aki I.

Sold out

Vanamo

Sold out
Sold out

..vai suurta ja näyttävää

Tämän päivän äiti ei turhia kainostele, oli hän sitten Louhi tai Lemminkäisen äiti. Hän ei epäröi näyttää, kuka on ja kuka käskee. Näyttävillä koruillaan hän kääntää päät ja kerää katseet. Kalevala-koruissa elävät rinta rinnan esiäitiemme perintö ja nykymuotoilijoiden rohkea, ennakkoluulottomasti uutta luova näkemys. Anna äidille voimakoru, jonka muotoilu on yhtä ajatonta ja ikuista kuin äidinrakkaus.

Kaiho

Sold out
Sold out

Tunne vetovoima

Vetovoima-korujen suunnittelun lähtökohtana on ollut oivaltava muotoilu, leikkimielisyys ja yhdisteltävyys. Korvakoruja voi yhdistellä kahdesta osasta koostuvia korvakoruja eri tavalla ja lopputulos on aina omanlainen.

"Juuri sopivasti lisäglamouria - modernilla tvistillä - moneen asuun ja tilaisuuteen. Pronssin säihke yhdistettynä upeaan muotoon nostaa juhlafiilikseen joka kerta!" / Kaisa K.

Sold out

Louhetar

Sold out
Sold out

Varma lahjavalinta

Osta lahja, jota kukaan ei halua vaihtaa. Valitse korulahjakortti, jolla tuet kotimaista käsityötä ja kerrot ikiaikaisia tarinoita.

Sold out

Lahja tarinallisissa kansissa

Verkkokaupassamme ja Kalevala-myymälöissämme saat korusi nyt pakattuna ainutlaatuiseen Eepos-lahjarasiaan. Näyttävässä Eepos-rasiassa korusi on valmiina valloittamaan lahjansaajan.

Sunnuntaina 9. toukokuuta juhlimme taas äitejä. Tiesitkö muuten, että äitienpäivää vietettiin ensimmäisen kerran Suomessa jo vuonna 1918? Toukokuun toinen sunnuntai vakiintui äitienpäivän ajankohdaksi Suomessa vuonna 1927, eli äitienpäivä 2021 on 95. äitienpäivä nykyisellä paikallaan.