Vallila x Kalevala

Kalevala Korun 85-vuotisjuhlasyksyn kunniaksi Kalevala-korut koristavat nyt Vallilan kankaiden Kuulintu-kuoseja. Ikiaikaiset aiheet, kuten vesilinnut, leijona ja Kuuttaren helat kertovat sukupolvet ylittävää tarinaa, jonka Vallilan värit ovat vapauttaneet. Ne puolustavat, vahvistavat ja juhlivat naiseutta kaikkina aikoina, ajanjaksoina ja aikakausina. Ne muistuttavat, että sinussa on ikuista voimaa. Kuulintu-kuosi on saatavilla rajatun ajan ja se on toteutettu yhteistyössä Kalevala Korun kanssa.

Kuulintu-kuosi on Saara Kurkelan suunnittelema ja se pohjautuu ikonisiin Kalevala-koruihin, jotka toistuvat malliston kuosissa, kahdessa eri sävyssä. Kuulintu-malliston tuotteisiin kuuluvat satiinipussilakanasetit (79,90 €), satiini-irtotyynyliinat (13,90 €), verhot (69,90 €), koristetyynynpäälliset (17,90 €), matot (alkaen 139 €), kankaat (26,90 €/m) sekä mukit (19,90 €) ja tarjottimet (alkaen 17,90 €). Tuotteita on rajoitettu erä ja mallisto on myynnissä vain tämän syksyn ajan.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä Vallilan kanssa. Saara Kurkelan Kuulintu-kuosi tuo Kalevala-korujen runsaan ornamentiikan herkullisella tavalla kodin sisustukseen. Uskon, että tämä mallisto puhuttelee Kalevala-korujen laajaa ystäväkuntaa Suomessa” – toteaa Kalevala Korun design- ja vastuullisuusjohtaja Maria Uunila.  

”Innostuimme Kalevala Korun ja suomalaisen naisen vaikuttavasta ja tärkeästä suhteesta. Kalevala Koru on tehnyt merkittävää työtä suomalaisen naisen voimaannuttajana ja suomalaisen naisen roolin kohottajana suomalaisessa yhteiskunnassa. Meidän oli helppoa innostua tästä täällä Vallilassa”, sanoo Vallilan designeri Saara Kurkela.

Vallila on suomalainen sisustus- ja tekstiilialan yritys, joka perustettiin Helsingin Vallilan kaupunginosaan vuonna 1935 ja jossa se toimii edelleenkin. Värikäs Vallila oli aikaansa edellä jo 60-luvulla, jolloin monikulttuurinen ja poikkitaiteellinen suomalais-amerikkalainen taiteilijayhteistyö loi pohjan Vallilan voimakkaalle designille. Tämä perinne jatkuu tänäkin päivänä Vallilan suunnittelijoiden luomissa ennakkoluulottomissa mallistoissa. Rakennamme uutta Vallilaa vahvojen suunnittelijoiden, tarinoiden ja värien ympärille. www.vallila.fi

Suomalaisten naisten perustama ja omistama Kalevala Koru on enemmän kuin muotoilutalo. Jo 85 vuotta se on ollut ajattoman kauneuden, voimaannuttavien tarinoiden ja kestävien arvojen maailma. Se on suomalaisia, Suomessa käsin tehtyjä koruja, joilla tehdään hyvää. Se on perintöä, joka elää. www.kalevala.fi

Instagram: @vallilainterior @kalevalaofficial #vallilaxkalevala #kalevalakoru #vallilainterior #myvallila 

Lisätiedot ja painokelpoiset kuvat:

Anna Ruismäki
anna.ruismaki@mannagroup.fi
040 934 6855

Maria Uunila
Kalevala Koru Oy
maria.uunila@kalevala.fi
020 761 1203