Kalevalan korulahjat kotiovelle alle tunnissa Woltilla

Kalevala Koru ja Wolt aloittavat yhteistyön. Asiakkaat voivat ostaa tiistaista 15.12. alkaen Woltin sovelluksella ja verkkosivuilla Kalevala-koruja toimitettuna suoraan omalle kotiovelleen Helsingissä. Korulahjan voi tilata myös lahjansaajalle henkilökohtaisella viestillä. Valikoimasta löytyy lähes sata suosituinta Kalevala-korua, joiden hinnat ovat samat kuin myymälässä.

Koruostokset toimitetaan asiakkaille alle tunnissa Keskuskadun Kalevala-myymälästä. Toimitusalue ulottuu Helsingin keskustan ja sen lähialueiden lisäksi esimerkiksi Pitäjänmäelle, Pirkkolaan, Haagaan, Oulunkylään, Herttoniemeen, Myllypuroon ja Viikkiin. Wolt tarjoaa myymälästä ilmaiset kuljetukset 20.12. asti, jonka jälkeen kuljetusmaksu on Woltin normaalin hinnoittelun mukaan 1,90-5,90 euroa etäisyydestä riippuen.

”Kuluttajakäyttäytymisen nopea muutos vaatii ketterää reagointia myös meiltä. Investoimme kasvuun ja uudistumiseen haastavasta markkinatilanteesta huolimatta. Yhteistyömme Woltin kanssa on yksi esimerkki tästä. Toinen esimerkki on korutehtaamme yhteyteen avattu Kalevala Outlet & Experience -myymälä, joka sijaitsee hyvien autoyhteyksien päässä ja jossa asioit ilman tungosta”, kertoo Kalevala Korun toimitusjohtaja Kirsi Paakkari. ”Vaikka et voisikaan viettää joulua läheistesi kanssa, voit muistuttaa pienellä korulahjalla, että ajatuksesi ovat läsnä. Ostamalla Kalevala-korun tuet kotimaista käsityötä ja teet samalla hyvää”, jatkaa Paakkari.

“Tavoitteenamme on jo pitkään ollut helpottaa ihmisten arkea. Hyvän ruoan ohella asiakkaat voivat nyt tilata myös joululahjat kätevästi kotiin”, sanoo Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski. “Nopealla kotiinkuljetuksella jokainen joululahja ehtii ajoissa perille. Korulahjan voi kaiken lisäksi tilata kotiovelle valmiiksi paketoituna. Olemme iloisia, että voimme palvelun avulla helpottaa ihmisten joulukiireitä ja mahdollistaa kontaktien välttämisen.”

Tutustu Kalevalaan Woltissa.

Lataa tiedotteeseen liittyvät kuvat tästä.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Kalevala Koru:

Toimitusjohtaja Kirsi Paakkari, puh. 050 382 2025, kirsi.paakkari @ kalevala.fi

Myyntipäällikkö Marjaana Vikki, puh. 040 842 3139, marjaana.vikki @ kalevala.fi

Wolt:

Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski, puh. 044 477 7498, henrik.pankakoski @ wolt.com

Kalevala-koru on Suomen rakastetuin koru. Kalevala Koru on merkittävin kultaseppien ja korualan ammattilaisten työllistäjä Suomessa. Korut valmistetaan käsityönä yrityksen omalla tehtaalla Helsingin Konalassa lähes 90 Korulaisen voimin. Kalevala Koru tekee myös hyvää. Yrityksen  rahoituksella perustettiin keväällä 2020 Kaleva Training Center -hanke, joka avaa vuosittain 190:lle nuorelle naiselle tien ammattiin ja itsenäiseen toimeentuloon pienessä Makongenin kylässä Keniassa.

Wolt on suomalainen vuonna 2014 perustettu teknologiayritys, joka toimii tällä hetkellä 23 maassa ja 110 kaupungissa. Woltin mobiilisovelluksella tai verkkosivuilla asiakkaat voivat tilata ruokaa ja muita päivittäistavaroita alustan kumppaniravintoloista ja -kaupoista. Woltilla on noin 1700 työntekijää, 27 000 ravintolakumppania, yli 1000 päivittäistavarakumppania, 48 000 lähettikumppania ja lähes 8 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. Yrityksen toimitusjohtaja on Miki Kuusi. Wolt on kerännyt 267 miljoonaa euroa rahoitusta sijoittajilta, joihin lukeutuvat muun muassa ICONIQ Capital, Highland Europe, 83North, EQT Ventures, Inventure, Lifeline Ventures, Supercellin perustaja ja toimitusjohtaja Ilkka Paananen sekä entinen Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa.