Kalevala Koru uudistaa kultasormusmallistonsa ja tuo samalla laboratoriotimantit laajasti suomalaisten saataville

Kalevala Love -nimellä kulkeva kihla- ja vihkisormusmallisto on saatavilla louhituilla timanteilla tästä päivästä alkaen. Joulukuusta lähtien malliston timanttisormukset ovat tilattavissa myös laboratoriotimanteilla.

Kalevala Koru lanseeraa 22.9. uudistuneen kihla- ja vihkisormusmallistonsa. Kalevala Love -nimellä kulkeva mallisto tuo ikiaikaisista symboleista ja myyteistä ammentavalla muotoilullaan vuosisataiset tarinat tähän päivään. Mallistoon kuuluu 6 sormusperhettä, joista erilaisia sormusvaihtoehtoja löytyy yhteensä 42 erilaista. Kaikki sormukset valmistetaan 100 % kierrätetystä kullasta. Mallistokokonaisuuden on suunnitellut korumuotoilija Vesa Nilsson.

”Vesa Nilsson on onnistunut luomaan puhuttelevan mallistokokonaisuuden, joka leikittelee hienovaraisilla viittauksilla tuhatvuotiseen muotoiluun, kuitenkin katse tiukasti tämän päivän kuluttajien odotuksissa” – iloitsee Kalevala Korun design- ja vastuullisuusjohtaja Maria Uunila.

Joulukuusta alkaen Love-malliston timanttisormukset ovat tilattavissa louhittujen timanttien ohella myös laboratoriotimanteilla. Suomen tunnetuimpana korutalona Kalevala Koru haluaa rohkeasti uudistaa korualaa ja tuoda laboratoriotimantit laajasti suomalaisten kuluttajien saataville.

”Osana Kalevala Korun vastuullisuustyötä haluamme tarjota kuluttajalle mahdollisuuden valita sormukseen timantti, jonka tuotantoon ei liity louhintaa. Olemme tunnistaneet markkinalla kasvavaa kiinnostusta laboratoriotimantteja kohtaan ja nyt tuomme tämän vaihtoehdon laajasti kaikkien saataville”, jatkaa Uunila.

Laboratoriotimanttien ominaisuudet tai ulkonäkö eivät poikkea louhituista timanteista. Ainoa ero on alkuperä: louhitut timantit ovat syntyneet maan uumenissa miljoonien vuosien aikana, kun taas laboratoriotimantit ovat ihmisen tekemiä.

Kalevala Love -mallisto on saatavilla Kalevala-verkkokaupasta, Kalevala-myymälöistä Helsingistä (Keskuskatu 1 & Hankasuontie 11A) sekä Love-mallistoa myyviltä valtuutetuilta Kalevala-jälleenmyyjiltä 22.9.2022 alkaen.

Laboratoriotimanteilla sormukset saatavilla 1.12.2022 alkaen.

Kalevala Love -malliston kultasormukset valmistetaan Kalevala Korun omalla tehtaalla Helsingissä. Sormukset ovat tilaustuotteita ja niiden toimitusaika on 2 viikkoa.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Maria Uunila, design- ja vastuullisuusjohtaja, Kalevala Koru, puh. 0207 611 203, maria.uunila@kalevala.fi 

Suomalaisten naisten perustama ja omistama Kalevala Koru on enemmän kuin muotoilutalo. Jo 85 vuotta sen ollut ajattoman kauneuden, voimaannuttavien tarinoiden ja kestävien arvojen maailma. Se on suomalaisia, Suomessa käsin tehtyjä koruja, joilla tehdään hyvää. Se on perintöä, joka elää.