Design- ja vastuullisuusjohtaja Maria Uunila jättää Kalevala Korun

Kalevala Koru on viime vuosina käynyt läpi ison strategisen muutoksen tavoitteenaan vahva kasvu. Tämän myötä yritys on vienyt läpi kokonaisvaltaisen brändi- ja mallistouudistuksen design- ja vastuullisuusjohtaja Maria Uunilan johdolla. Uudistuksen myötä Kalevala Koru on vahvistanut asemaansa tuoreena, relevanttina ja vastuullisena brändinä.

– Yhteinen urakkamme on ollut iso. Olemme kaikki tehneet sen eteen valtavasti töitä, Maria Uunila kertoo. – Nyt kun strategiamme ensimmäinen vaihe on saatu päätökseen, koen että elämässäni on tullut aika tehdä tilaa uudelle ja etsiä uusia haasteita. 

Maria Uunila siirtyy pois Kalevala Korusta maaliskuun puolivälissä. Toimitusjohtaja Kirsi Paakkari kiittää Uunilaa kuluneista vuosista.

– Kiitän Mariaa tärkeästä roolista johtoryhmässä sekä erityisesti brändi- ja mallistouudistuksesta. Hän on tehnyt erinomaista työtä myös vastuullisuusohjelmamme rakentamisessa.

Kalevala Korun johtoryhmään ryhdytään etsimään jatkajaa Uunilan työlle.

– Olemme hakemassa kansainvälistä kokemusta omaavaa luovaa johtajaa viemään uudistusta seuraavaan vaiheeseen. Tavoitteenamme on vahva kansainvälinen kasvu, ja siinä brändillä ja muotoilulla on tärkeä rooli, Kirsi Paakkari kertoo.

 

Lisätiedot

Kirsi Paakkari

p. 050 382 2025

Maria Uunila

p. 0500 999 500

 

Suomalaisten naisten perustama ja omistama Kalevala Koru on aina ollut enemmän kuin muotoilutalo. Jo 85 vuoden ajan yrityksen missiona on ollut naisten ja tyttöjen aseman vahvistaminen. Kotimainen valmistus ja sosiaalinen vastuu ovat edelleen tärkeitä arvoja yrityksen toiminnassa. Kalevala-korut tehdään käsityönä yhtiön omalla tehtaalla Helsingissä.